Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 261

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 261 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 261

#270797 Ilmoita asiaton viesti
Crystal
Participant

Ei tuhnusta ole parisuhteeseen, ei sellaista miestä ole syntynytkään joka jaksaisi katsella laiskaa mitään osaamatonta naista rinnallaan, elämä ihan hukassa , mesotaan yöt netissä ja vouhotetaan ylöstempauksista ja synneistä, noustaan ylös joskus iltapäivällä kuvaamaan itseään ja muokkaamaan kuviaan, mutta se ei ymmärrä sitä että on kuitenkin luonnossa ihan eri näköinen, ei ne vanhenevan naisen kasvot ja kroppa ole sitä mitä todellisuus.
Kyllä se eletty elämä näkyy tuhnussakin ja se ettei ole osattu hoitaa esim.ihoa vaan aina vedetty uutta pakkelia pakkelin päälle, myös se että niin väärä minäkuva kun vaan voi olla, se esittelee niin mielellään niitä silikoniutareitaan mitkä todellisuudessa ovat ällöttävät pitkät maksaläikkäiset lotkottimet mitkä roikkuu rumasti pönähän mahaihran päällä. Myöskin ne ällöt pesemättömät hiusjatkeet eivät enää näytä naisen kruunulta, no vaatetus sitten on kuin baabelin portolla, ei väkevässä uskossa olevat naiset kulje tissit esillä julkisesti.
Niin kysympä vaan, että kuka mies kehtaa edes tuon rinnalla näyttäytyä.
Lapsipoloa perhe yrittää huoltaa että pysyisi perheessä mutta onnistuuko sekään pidemmän päälle, tuhnu vaan kuvauttaa itseään lapsi sylissä kun joku muu on vaihtanut vaipat ja syöttänyt/juottanut valmiiksi.
Tällainen sitten ihmettelee miksei hänen tasoinen nainen saa mu*aa ja miksi ne rikkaat ja karismaattiset herrasmiehet kaikkoaa jonnekin ja ottavat niitä rumia polkkatukkia vaimoikseen, miettisi nyt asiaa itsekin vähän syvällisemmin jos sieltä haisevan tekotukan alta löytyy yhtäkään aivosolua millä miettiä.