Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 261

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 261 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 261

#270804 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

Tuksu kertoi kastekuvassa somessa että koko tukiaisperhe kuuluu ” vielä” luterilaiseen kirkkoon…joku kansainvälinen pappikuvasta ajatteli että kyseessä ortodoksinen kirkko. Tuksu kertoo että käy helluntalaisessa kun ovet taas avoinna..  Eikös koko Tukiaisperhe ole kastettu ”kymmeneen eri kertaan” milloin missäkin. Luterilaisuus ei hyväksy toisten helvettiin tuomitsemista, ei usko että vainajiin voi olla yhteydessä, ei edes sitä, että kuoleman jälkeen pääsee kirjailemisesti taivaaseen, saati että siellä voi kävästä kuutioita katsomassa. Kuoleman jälkeen alkaa ikuinen lepo ja rauha.

” Voiko persoona siirtyä kuolemassa jonnekin muualle? Ei voi. Mieli kun ei ole mikään aineellinen kappale, joka voisi poistua aivoista johonkin toiseen ympäristöön.” Näin luterialisen kirkon pappi vastaa kun joku kysyy kuoleman jälkeisestä elämästä.( mieli,sielu).

Sekalainen seurakunta, vähän joka uskonnosta jotakin, mutta ei hirveän kristittyä kumminkaan. Luterilaiset ei myöskään korosta omaa uskomistaan, eivätkä käännytä ketään, elelevät normaalielämää.

Tuksu taisi sitten poistaa tämän kastekuvan eilen.