Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 261

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 261 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 261

#270848 Ilmoita asiaton viesti

Voisiko tämä uusin yritys olla jonkinlainen Disney-sopimus? Yrittäjä ostaa vain tehtaan A tuotteita, markkinoi ja myy niitä. Hän saa pitää osan myyntituloista, mutta tilittää suurimman osan jollekin yhtiölle. Mitä enemmän onnistut myymään, niin sitä enemmän ansaitset. Yritykset toimivat usein nettimyynnin avulla, jolloin tavaroita voidaan säilyttää edullisessa varastossa ja eikä kallista liiketilaa tarvitse vuokrata. Yrittäjää houkutellaan mukaan hienoin tittelein (esim. CEO), jolloin entisestä pölynimurikauppiaasta (diplomi-) tulee kätevästi toimitusjohtaja. Yrityksen perustamisessa ei tarvita niin paljon rahaa.

Tämä on kaikki spekua.

Ripellys meni konkurssiin ja p-snettoa tuli. Koska mamma oli yritystietojen mukana yrityksessä jossain tehtävässä, niin hän joutui maksamaan Jassun velkoja. Vaikka Jassu teki töitä Ripellyksessä 24/7 ja ainakin 20 ihmisen edestä, niin on ihmeellistä, että firma ei menestynyt. Jassulla on kuitenkin kova tarve näytellä menestyvää liikenaista ja yrittäjää. Poikaystävän, asunnon ja auton on sovittava kuvaan.

Palaan vielä Bill Gatesiin. Bill Gates ei varmasti hauku Melindaa somessa pirih-raksi tai vastaavaksi. Osaavat erota tyylikkäästi ja jatkavat töitä yhdessä. Bill Gates ei joudu sosiaalituen varaan ja eikä hänen tarvitse jonottaa ruokakuponkeja. Sosiaaliturva USA:ssa on lähes kehitysmaiden tasolla. Tuksun ihannoimassa USA:ssa mm. lapsikuolleisuus on huomattavan suurta. Joka kolmas eläkeläinen asuu köyhyysrajan alapuolella. Tuksun kannattaa pysyä Ruotsissa tai Suomessa. Toivottavasti hän pysyy Ruotsissa. Hän voisi kaupata kuuluisia ja hienoja Miamin show-keikkojaan (laulu ja tanssi) paikallisille kapakoille, esim. Princess kahvilaan? Pikkukyliä ja niiden juottoloita löytyy myös Ruotsissa. Lavalle lyllertäisi ylipainoinen ja ikääntynyt ruotsinsuomalainen josta glamour on kaukana.