Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 261

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 261 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 261

#270858 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

Seiskassa kastekuvat samat jotka jo täällä ennen Seiskan julkaisua pyöri joten Seiskan juttu ei monellekkaan ollut uutta. Nimien sekamelska lapsen äidillä….

Lapsen synnyttyä Tuksu kertoi lehdelle : ”Tyttäreni nimeksi tulee Isabel Linda Evita. Isabel on kristillinen nimi. Evita puolestaan oli nimi, jonka edesmennyt sisareni Julia olisi antanut omalle lapselleen.” 

Joulukuussa 2020 Tuksu kertoo:

”Johanna julkaisi kauniin yhteiskuvan siskonsa kanssa ja paljastaa kirjoituksessaan tyttärensä saaneen yhden nimistään Julialta.

– Siskoni ja paras ystäväni. Kaipaan sinua niin paljon mutta tiedän, että tapaamme pian uudelleen ja se antaa minulle lohtua.

– Nimesin tyttäreni Isabelle Linda Evitaksi Julian muistolle. Hän haaveili tyttärestä, jonka olisi nimennyt Evitaksi, kuuluisan näyttelijän Eva ”Evita” Perónin mukaan, Johanna kirjoittaa kauniisti.”

Nyt Seiskassa:

” Tyttären kolmas nimi Evita on Johannan edesmenneen siskon Julia Tukiaisen muistoksi: Julian toinen nimi on Evita. Isabelle taas tarkoittaa Johannan mukaan englanniksi ”Jumala on kaikkeni”.

Eikös edesmenneen Julian toiset nimet ole Maria Anniina ?