Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 262

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 262 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 262

#274779 Ilmoita asiaton viesti
Crystal
Participant

Niin tässäkin tapauksessa on kaikki nimimuutetun syytä, eihän tuhnussa mitään vikaa ole, sydämellinen kiltti uudestisyntynyt kristitty, viettänyt koko elämänsä niin hyvää ja säädyllistä elämää, että miksi ihmeessä se Jumalansa aina tuo niitä vääriä väkivaltaisia miehiä hänen elämäänsä, voi voi.
On myös ahkera ja säästäväinen ja koti kiiltää aina puhtauttaan ja on myös hyvällä maulla sisustettu ja on itsekin niin näyttävä nainen isoine rintoineen ja kauniine suukkosuineen, hiuksetkin omat ja ne just on se naisen kruunu mitä kantaa ylpeydellä. Pukeutuminenkin herättää muissa suurta kateutta, kun käyttää ainoastaan kuuluisien vaatesuunnittelijoiden käsin tehtyjä luomuksia.
Nyt myös aivan mahtava äiti kun sai vihdoin sen kauan toivotun Jumalan lahjan Iisebelin, joka on kaunein lapsi koko universumissa ja osaava myös, jo puolivuotiaana hän lauloi omissa ristiäisissään ja osaa myös valita teeveestä oikeat kristilliset lastenohjelmat.
Nyt kun helteitä pukkaa niin äiti ja tytär kiirehtivät puistoon, pukevat kauniit merkkiuimapuvut päälleen ja kohta ovat ruskeita kuin pavut ja kateelliset polkkatukkaiset rumat naiset saa taas vettä myllyynsä kun kateus iskee päälle, mutta komeat miehet huokailee ihastuksissaan, että mistä ihmeestä nuo kaksi enkeliä on tullut maanpinnalle ja yrittävät kilvan tehdä tuttavuutta.
Tällaista on glamourettaren elämä ja tyydytään me tavikset vain omaan ankeaan elämäämme, joudumme jopa käymään töissä eikä kukan maksa meidän asumisiamme eikä muitakaan menoja.
Lähdenkin nyt kateuksissani taas ankealle (kivalle) työpaikalleni ja aloitan hamraan päivän.