Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 262

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 262 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 262

#274879 Ilmoita asiaton viesti
Kaiken
Participant

Tuksu on kyllä ihan tyyppiesimerkki narsistista. Narsistit saavat usein kaikki ihmiset puolelleen ja osaavat puhua jopa ammattiauttajien päät pyörryksiin. Ihan käsittämätöntä kuinka perhekin häntä edelleen tukee, vaikka on ollut kaikkia perheenjäseniään kohtaan täys monsteri. Mutta juuri näin narsisti toimii, pääsee kuin koira veräjästä aina.

No nyt on sitten oma lapsi se seuraava uhri, joka joutuu vaan kestämään narsistin kaikki oikut. Kyllä sen tietää kuinka tässä käy. Tuksu hienosti pääsi ulkoistamaan sen ikävän alkuvaiheenkin vauvanhoidossa äidilleen, jolloin joutuu heräillä pitkin yötä imettämään. Ja nyt alkuhuumassa Tuksu tietenkin tsemppaa taas jonkin aikaa eteenpäin mamman ja siskon mahdollistamana. Mutta ettäkö se jatkuisi pitkälle tulevaisuuteen? Kuvitelkaa nyt Tuksu heräämään aamulla laittamaan lapsi valmiiksi viedäkseen hänet päikkäriin ja myöhemmin kouluun, tekemään ruokaa ja auttamaan omaa lastaan vaikka läksyjen kanssa. Nythän on vielä helppoa kun ei noin pienen kanssa tarvitse muuta kuin oleskella auringossa,  ottaa kivoja prinsessakuvia ja ostella valmisruokia kaupasta. Myöhemmin pitää itse tehdä täysipainoista ruokaa lapselle terveellisine välipaloineen, mutta eihän Tuksu osaa tehdä ruokaa edes itselleen!

 

Aijuu mutta mitä mä näitä asioita murehdin, koska Tuksun mukaan hänet ja lapsensa ylöstemmataan ensi vuonna. Mitä sitten turhia stressaamaan tämmösistä asioista? Hän on tietenkin hienosti osannut olla kertomatta paikalliselle lasulle näistä tulevaisuuden näkymistään kuitenkin, kuten kunnon narsisti tekee?