Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 264 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

#277627 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo
Participant

Loman vuoksi en ole viimeiseen 3-4 viikkoon ehtinyt seurata päätähtösen elämää. Saisinko tiivistetysti kuulumiset siltä ajalta? (Bling Bling)

Tässä jotain pointteja:

* Tilaa Johanna Tukiainen Showkeikoille, kesä-2021 🥰💞💝 Tulen Suomeen heinäkuussa ja elokuun alussa, ravintolakeikkojen lisäksi yksityistilaisuudet, firmojen juhlat jne. (Jtuk 19.6.)

* Ruotsalaisten tyyli on sellainen, että ruotsalaisten pitää kuulemma olla samannäköisiä. Niillä on oikeesti tylsä tyyli. (Jtuk 24.6.) < Ruotsalaiset ovat saaneet keskuuteensa mauttoman pukeutumisen armolahjan omaavan kylähullun Suomesta.

* Tukiaisten juhannusruokana olivat viiden euron hampurilaisateriat grillikahvilassa. Perhe on köyhtynyt rajusti vuodessa.

* Tunkki yritti metsästää palestiinalaisia tinderporsaita ja muita deittejä uudella valkoisella pitsimekolla kesäkuun loppupuoliskolla, muttei onnistunut. Deitit pakenivat.

* Tukiaiset – Mamma, Pappa, Tunkki, ILE ja Jassu – saapuivat laivalla Turkuun heinäkuun alussa ja ajoivat Volvollaan Loviisaan, missä he parkkeerasivat itsensä Vellimadon Sateenkaaren asuntoon.

* Volvoon, jonka kuvateksteissä sanottiin olevan Sillburk, oli pakattu mukaan ainakin viisi Tunkin mekkoa ja ILE-lapsen vaatteita ainakin kahden viikon tarpeiksi.

* Jassu jäi kyydistä Helsingissä ja on sittemmin palannut takaisin Sundbybergiin.

* Tukiaiset ovat olleet Loviisan Sateenkaarella nyt jo 10 päivää.

* Käsitykseni on (spekua), että Tukiaiset saapuivat Suomeen maanitellakseen Vellin ottamaan kontolleen Tunkin elatuksen ja mm. hankkimaan Tunkille ja ILElle asunnon täältä:

1) Mamma haluaa jäädä asumaan Ruotsiin, mutta ilman, että Tunkki ja ILE olisivat myös hoodeilla.

2) Vellin lompakko tarvitaan Tunkin ja ILEn kulujen kattamiseen. Eläkeläis-Mamma rahat eivät riitä koska ripellyskonkka ja porkkana.

3) Vankilasta vapautuva Perparim Tahiri (ilmeisesti) ei pysty ylittämään valtakunnanrajaa, koska häneltä puuttuvat henkilöasiakirjat > Tunkki ja ILE voisivat piileskellä ja elellä rauhallisemmin Suomessa.

4) Tunkki ja Velli ryhtyvät kulissiavioliittoon, jossa Vellin ilmeisen nuhteetonta henkilöhistoriaa, säännöllistä työtä ja kohtalaisen hyviä vuosituloja (60 000 euroa/v.) käytetään hämäyksenä lastensuojelun suuntaan siihen, että ILE voisi olla pariskunnalla. Käytännössä kyse olisi kuitenkin siitä, että lapsi jäisi 60-vuotiaan Vellin hoidettavaksi, ja Tunkki pämppäisi menemään.

5) Tunkin olisi helpompi heittää horokeikkaa Suomessa. Solnassa kauppa ei ole käynyt; vanha perse ei ole myynyt.

* Tukiaisklaani järjesti Vellille syntymäpäiväjuhlan eilen, kun tämä täytti 60 vuotta. Vellin piikkiin, tietty. Me tarjotaan tämä, sinä maksat.