Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 264 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

#278105 Ilmoita asiaton viesti
Crystal
Participant

Kun noita kirjoituksia tuolla ylempänä luki mitä tämä ähä on someen suoltanut, niin on kertakaikkiaan ihan mielipuolisia kirjoitelmia, nehän vaikuttaa jonkun hullun kirjoituksilta, ei kukaan normaali ihminen tuollaisia kirjoittele.
Ja mikä kumma siinä on ollut että rahat/avustukset on siltä velliltä kelvanneet kun muuten mies on solvattu ja melkein jo murhaajakin, siihen on vedetty Lalli, joka on elänyt joskus muinoin ja tarun mukaan tappanut piispan, mikä sekään ei välttämättä edes pidä paikkaansa ja se Lalli oli etunimi, ei sukunimi, ottaisi nyt selvää ennenkuin alkaa mesoamaan, että on samaa sukua.
Myös se että rahoittajansa äidin haukkuu noidaksi ja ilmoittaa ihan nimenkin, siinäkin jo mennään kunnianloukkauksen puolelle.
En kyllä noita kirjoituksia lukiessa niin ymmärrä miksi piti mennä koko suvun taas sinne demoniseen paikkaan loisimaan ja en kyllä ihmettele sitäkään että tehdään huoli-ilmoituksia kun todella mukana pieni lapsi.
Ähä on kyllä niin törkeästi kirjoitellut, että turhaa eukon enää länkyttää että kun häntä parjataan ja ollaan ilkeitä ja kateellisia, mistä ihmeestä tuollaista hourupäätä voi kadehtia joka on sekaisin kun seinäkello.
Kun tuhnukka tätä luet, niin vähin mitä voin sanoa, on että häpeä, häpeä jos edes siihen kykenet ja vie ne rojusi pois sieltä paholaisen talosta ja lakkaa se hyväksikäyttö, yritä nyt vaan tulla toimeen omilla tienesteilläsi, vai eikö kurtturuusun kuvat enää tuo rahaa, taitaa olla niin jo nähty värkki, ettei ketään kiinnosta.
Pieni lapsikaan ei sinua muuttanut, hullumpaan suuntaan menee elämä kokoajan.
Et ole mitään, et niin yhtään mitään muuta kun lokkeileva ilkeä paskanjauhaja – häpeä.