Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 264 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

#278110 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

Facebookin Glamour Dolls fans 31.12. 2019… 😆 Ai kamalaa…😁

” JOhanna kävi kuluneen vuoden tapahtumia läpi omalla facebook-sivullaan ja kertoo vuoden tapahtumista. Koska kirjoitus oli kokonaisuudessaan paljon pidempi, kokosimme pääkohdat tähän yhteenvetoon.

JOhanna aloittaa siitä kuinka Hymy-lehden ennustaja oli ollut väärässä ennustaessaan JOhannan löytävän miehen ulkomailta ja lopettavansa alkoholin käytön, hän mainitsee ennustajien valehtelevan kaikessa vaikka olisivatkin oikeassa.

Vuonna 2019 ei ole ollut rakkautta koska Jumala oli suojellut JOhannaa huijareilta ja kuinka nämä olivat paljastuneet heti evankelista Bryanin rukoiltua asian puolesta. JOhannan raamatun mukaan: sydäntä pitää varjella yli kaiken, sillä sieltä elämä lähtee, mutta koska sydän on petollinen pitää kuunnella Jumalan mielipidettä.

JOhanna paljastaa myös kärsivänsä kovista seksihaluista johon joutuu syömään estolääkitystä, hän jatkaa kuitenkin, ihmetellen? ettei ole tullut raskaaksi vaikka on ollut selibaatissa jo 5 vuotta, mainiten samalla ettei kohdalle ole tullut kyvyliästä miestä.

Erityisesti JOhanna kiittää Jumalaa uusista Blatinum BLOND hiustenpidennyksistään.

Vuoden kohokohdaksi JOhanna mainitsee Norjan matkansa jossa hän pääsi kokeilemaan ja tanssimaan itsekseen Klainfeldin Cinderella hääpukua huntuineen päällänsä.

Lopuksi JOhanna kiittää vihaajiaan siitä, että Luukkaan evankeliumin mukaan ”taivaassa saa sitä suuremman kruunun mitä enemmän saa vihaa päällensä maan päällä,” lisäksi hän reklamoi Jumalalle tämän jättäneen hänet yksin ottaessaan sisko-Julian ja että JOhanna joutuu nyt yksin vahtimaan koko ajan milloin kansa räjähtää ja mopsit lentää.

Fanclubin toimesta toivomme kaikille tasapuolisesti
Hyvää Uutta Vuotta! ”