Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 264 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

#278142 Ilmoita asiaton viesti
Crystal
Participant

Kyllä se totuus on vaan niin, että kun ähän näitä someen suoltamia kirjoituksia lukee, niin kuka vaan normijärjellä varustettu ihminen voi todeta, ettei ihminen ole ihan mieleltään terve, sitä en kyllä ymmärrä että miksi jotkut sitä kuitenkin komppaavat (pulustavat) vai onko niissäkin takana se, että lyödään lisää vettä kiukaalle ja nähdään kuinka hulluksi kaikki menee.
Onhan selvää, että sellaisen alkoholimäärän/pillerien käytön seurauksena aivot hapertuu, nähdään ja kuullaan mitä sattuu ja todellisuus ja houremaailma sekoittuu keskenään, sateenkaaria (valoilmiö joka heijastuu vaikka lasista) pidetään merkkinä Jumalalta ja se mielletään olemalla suojassa kaikelta pahalta, vaikka sateenkaarikin on ainoastaan Jumalan lupaus ettei hukuta ihmisiä vedenpaisumusella, sitten nämä ristit koko populan kaulassa, kun niihin osuu valonsäde, niin tokihan se kimaltaa ja tämä älypää huutaa kurkku suorana kun ” risti loistaa” ja kuitenkin nämä on ihan luonnollisia ilmiöitä, sitten nähdään merkkejä joka asiassa milloin mitäkin.
Eikö nyt tässä elämän tilanteessa pitäisi lähinnä keskittyä lapseen (Jumalan antamaan lahjaan) ja jättää se hullu kohkotus pois ja elää niinkuin muutkin äiti-ihmiset, ei se jatkuva mekkojen/krääsän hankinta ole se ykkösasia ja eiköhän se Jeesuskin arvostanut vaatimattomia ihmisiä, mitä oli itsekin ja kavahti korskeutta ja mammonan palvontaa.
Myös se että jokainen elättäköön itsensä ja se miten elää on ihan itsestä kiinni. Ähälläkään ei mitään ammattia ja yrittää nyhtää rahaa joltakin roskalehdeltä johon suoltaa valheitaan ”suhteessa ei ole väkivaltaa” ja siitä huolimatta laitettiin perperiini vankilaan ja näyteltiin vielä joulunakin niin rakastunutta . Kuka uskoo eukon satuilua, ei kukaan.
Myös tuo että mennään sen henkilön luokse loisimaan jota on haukuttu oikein kunnolla ja häpäisty niin nyt sitten sinne koko pupulalla taas ryysitään siis ihmisen luo joka on sanottu olevan pahan vallassa.
Kyllä ne huoli-ilmoitukset on ihan paikallaan, ei pieni lapsi voi olla noin mieleltään järkkyneen ihmisen kanssa, voi tapahtua mitä tahansa ja jossain hallunisaatiotilassa voi nähdä lapsenkin piruna sarvet päässä ja silloin ei hyvä heilu.
Ei tarvi kun lukea ähän (älyttömän huono äiti) somepäivityksiä, niin näkee jo niistä millainen ihminen on kyseessä ja millainen on mielenterveys.