Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 264 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

#278495 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Eiköhän se hamraa farkku joka ei ole volvo, on sitten vellin auto, se jonka rekkarikin oli täällä, en vaan kuollakseni muista oliko se hamraa. Ja missä on muuttovolvo… mutta voihan olla että sijaishoitaja kävi vaikka hankkimassa pilttiä ilelle juuri silloin.

Maekku näyttäisi tosiaan olevan nakedinä kuvassa. En tiedä onko sillä jotkut pikkuruiset stringit tms. tuolla alla, mutta kädetkin on laitettu suojaamaan pyhimpiä paikkoja, jotta… Ei se nyt sinällään mitään uutta olisi että tukiaaniset nakuilee oloissaan, mutta luulisi valokuvaan voivan pukeutua. Niin noin niinkuin hamraan glamouria ymmärtämättömän taviksen mielestä.

Kyllä minänikin voisin käydä kuvaamassa koko liha- ja kalatiskin ostamatta mitään. Hyvin tukiaamista kuvata kaupassa tavaroita joita ei osteta. Mekkoja joihin rahat ei riitä. Tunkki on nyt kuvannut lihatiskiä fileineen ja kumminkin mukaan on ehkä tarttunut paketti valmiiksi marinoituja kaslerpihvejä itsepalveluhyllystä. Valmiista grilliruuasta ei tullut kuvaa, vaikka jopa lihapulla pussimuusi annoksestakin oli kuva.

Aika hyvinhän nuo tukiaaniset näyttää sateenkaarelle pesiytyneen. Aikooko ne tosiaan olla siellä koko suomen loman, onhan siellä varmaan mukavammat olot kuin alkeellisella varkauden lahomökillä. Ja milloin ne saapuivat #sillburk, joko tulee 2 viikkoa lokkeilua täyteen? Jos Jassun päivitys siitä ettei näe motjeria kahteen kuukauteen pitää paikkaansa, niin silloin tukiaaniset olisivat vielä elokuunkin hamraassa? Ihan varmasti tässä on sivujuonena se että vauvvan ishkä vapautuu vankilasta, tunkkipunkkia pelottaa oikeasti. Huumeita kyllä löytyi, mutta ilmianto ei ollut viisasta mutta viisaus ja tunkki ovat biljoonan kilometrin päässä toisistaan. Ja siitä pahoinpitelystä näädätkin tietää johannan vanhojen meriittien ansiosta (paatunut väkivaltarikollinen) ettei se välttämättä ihan niin mennyt niinkuin tunkki satuili. Siitä on voinut jäädä perperimmille jotain hampaankoloon ja vankilassa on ollut aikaa näitä miettiä. Eikä se Pertsa ainakaan iloisemmaksi tule siitä, ettei pääse heti vapauduttuaan dotheriaan tapaamaan kun se on kuskattu naapurimaahan piiloon. Että tehdäänkö siellä sitten oikeasti pesää vauvvoille sateenkaarelle ja velli setää ollaan pestaamassa hoitajaksi? Kaikessa älyttömyydessään hyvin tukiaanista, ja ihan mahdollista?