Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 264 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

#278604 Ilmoita asiaton viesti
Crystal
Participant

Ei kyllä minäNIkään ymmärrä miksi tämä ähä postaa jatkuvasti omaa tietoaan koronasta ja että ”älkää ottako rokotetta” mikä hän on ketään neuvomaan asiassa jota ei tiedä ja jokainen päättäkööt ottaako vaiko ei.
Mikä ihmeen tietoviisas se kuvittelee olevansa noiden hihhuleiden salaliitto juttujensa kanssa.
On itse muka niin uudelleensyntynyt (uppokastettu) kristitty, mutta elää kun pellossa ja suurin moka jonka teki niin sai aviottoman lehtolapsen, eihän ennen avioliittoa saanut seksiä harrastaa, mutta eukko sitten käänsikin jutun taas omaksi edukseen, että se onkin Jumalalta saatu lahja hah hah sanon minä, kyllä se pervitiini lykkäsi nakkimakkaransa kurtturuusuun eikä Jumalalla ole tässä mitään tekemistä.
Ähän tietää/tuntee vaan pieni promille suomalaisia (näädät) ja mitkä seuraa sen hullua koohellusta ja ampuu sen valheita alas ja naureskelee sen toilailuille, ei me tuon ihmispolon elämää kadehdita kun siinä ei ole mitään kadehdittavaa – persaukinen ulosottovelkainen eukko joka kuvittelee olevansa jotain mitä ei ole. MinäNI säälisin lähinnä jos tuo ihmiskuvajainen olisi kiltti ja hyväsydäminen, mutta ilkeys ja toisten hyväksikäyttö puistattaa.
Nyt säälin sitä pientä lasta, että miten sen elämä lähtee menemään ja kasvaako siitä äitinsä lainen pikkupaskiainen vai saako kunnon kasvattajat jolloin vielä toivoa olisi.
Ähä saa pitää omat harhaiset mielipiteensä täysin ominaan.