Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 264 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

#278678 Ilmoita asiaton viesti

Mitä h-tiä Nürnbergin oikeudenkäynti tai sopimukset liittyvät coronaan tai rokotuksiin??? II maailmansodan jälkeen rangaistiin natsi-Saksan ylintä natsijohtoa, ihmisoikeusrikoksiin syyllistyneitä saksalaisia lääkäreitä, tuomareita ja keskitysleirien vartijoita jne. Ei taida olla mitään ”Nurbergin sopimuksia rokotuksista”??? YK:n alainen WHO antaa suosituksia rokotuksista. Jos rokotuksia ei annettaisi, niin jokainen vuosi esim. Afrikassa kuolisi tartuntatauteihin kymmeniä miljoonia ihmisiä.

 ”Jos ihmisoikeus rikkomukset Nurbergin sopimuksia vastaan, menee niin pitkälle että korona ”rokotteesta” tulee pakollinen matkustamiseen, niin pitää nauttia nyt joka hetkestä jokaisella matkalla. EN ota rokotetta vaikka se tulisi pakolliseksi matkustamiseen ja ajatuskin on järjetöntä tyranniaa!” (JTuk 19.7.21)

Tuksu! Opettele kirjoittamaan Nürnberg oikein!

Pitää vain ihmetellä tuota Tuksun tyhmyyttä! Sama koskee myös feikkikenkien kehumista somessa. Tyhmyyttä sekin. Tuksu on syyllistynyt rikokseen ostamalla feikkikenkiä aitojen asemesta, ja hän vieläpä kehuu sillä. Ile-parka! Hän saa leikkikalukseen vain äitinsä paskaiset luputiinit! Feikkituotteiden myynti, ostaminen ja jakelu on kielletty.