Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 264 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

#278699 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

Nürnbergin säännöstö koskee mm. ihmiskokeita. Vaikka salaliittoteoriat vertaavat korona rokotetta ihmiskokeeseen, niin kyllä se on kaukana Nürnbergin säännöksestä.

Natsi-saksa ei kysynyt kokeisiin lupaa. Korona rokote on vapaaehtoinen.

Muuten, mikä autuus näille koronavastaisille tulee jos kaikki jättää rokotteen ottamatta? Vallantunne että heitä totellaan oman hengen uhalla. Sairasta touhua.

Rokotevastaiset tosin ovat kampanjansa hävinneet, suurin osa maailman ihmisistä on rokotteen ottaneet joten se siitä, joten pieni osa uskoo valheisiin ja elää siinä.

Toinen asia. En usko että Tahiri on väkivaltainen luonne, uskon että ei ollut vaan vietävissä. Se että käytti huumeita ja tunnusti sen, se on tätä jämäkkyyttä, ei yrittänyt edes päästä vastuustaan tai syytellä muita. Täällä on väläytelty ns. verikostosta, yleensä se kohdistuisi kohteen läheiseen ihmiseen, ei useinkaan itse kohteeseen. Tällä teorialla kohde olisi Tuksun läheiset ihmiset joita se eniten rakastaa tai joista eniten hyötyy. Vaarassa olisi todennäköisesti mm. vellilän isäntä tai isännän läheiset. Hurjaa edes ajatella. Tuskin Tahiri paskaan enää käsiään laittaa.

Ainoa taistelu voi tulla lapsesta jos hän todellakin on Tahirin. Vankilassa ollessakin on tapaamisoikeus, sillä yritetään estää vieraantuminen. Tällä pointilla outoa että lapsi olisi matkoilla useamman kuukauden eikä tapaisi isäänsä, varsinkin kun lapsi on siinä iässä että alkaa vierastamaan muita ihmisiä. Selitys voisi olla että DNA on tehty ja tulos näytti muuta? Silloin saisi pelätä petoksesta, kukaan mies ei varmasti sulattaisi että uskoteltaisiin lapsen olevan hänen. Tahirilla on lakimies joka varmastikkin neuvonut tässä DNA asiassakin. Oli miten oli niin outoa lomailua kaiken kaikkiaan.