Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 264 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

#278807 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

Kelailin taakse päin postauksia, päivittäin tulee paljon niin aikansa ottaa sekin 🤣 Katson että omalta kohdaltani pitää tarkentaa omaa kantaani vellin pedosyytöksiin. En itse syytä  vaan kyse on ainoastaan valehteleeko Tuksu. Se että Tuksu olisi ottanut kimmokkeen täältä aiemmista vellin youtube-videoista tai ei, ei ole merkitystä. Se vaan kertoo että kaikki asiat voidaan tarvittaessa käyttää henkilöä vastaan kieroutuneessa maailmassa. Normaali ihminen harkitsee tarkkaan käyttääkö esim.parisuhteessa saatuja tietoja hyväkseen exää vastaan. Jos käyttää se on jostakin kosto tai jopa kiristyskeino. Normaali ihminen ei myöskään valehtele ja elä maailmassa joka ei ole totta.

Me näädät olemme tottuneet ja tiedämme että suurin osa jutuista on valheita, mutta esimerkiksi viranomaiset eivät sitä välttämättä tiedä, jos tietävät tarvitsevat todisteita, ei näätien keskusteluista, vaan ihan päähenkilön omista väitteistä ja muista jutuista.

Ajatellaan tyypillistä lasujuttua, lasulle voi (vanhemmat) valehdella ja syyttää muita, esiintyä uhrina, kiusattuna jne. Jos lasulla ei ole todisteita että henkilö (vanhempi) on ammattivalehtelija, lapsen etuisuus saattaa jäädä siihen, että valehtelevaa vanhempaa uskotaan ja lapsi jää kurjiin oloihin. Näin on käynyt liian monta kertaa esim. alkoholistiperheissä. Alkoholisti osaa taitavasti peittää pitkälle sairautensa ja syyttää muita.

Voisin verrata viime aikaisiin juttuihin kuinka nyt päihdeongelmaisilta on hirveä määrä otettu koiria ja muita eläimiä huostaan jopa jouduttu huonon hoidon vuoksi lopettamaan. Ongelmana nähtiin myös se että koirat saattavat kiertää kaverilta kaverille eikä kukaan niitä jaksa hoitaa.

Kun tunne puoli on vaan itsessä eikä pysty ajattelemaan esim. näissä tapauksissa eläimen tunteita ja kärsimyksiä, tulos on raaka. Jos eläimen tunteita ja kärsimyksiä ajateltaisiin, hienoin teko eläintä kohtaan olisi myöntää ettei pysty siitä huolehtimaan ja antaisi parempaan, turvalliseen kotiin. Sama mielestäni koskee lapsia, vanhempi joka ei näe tilannetta lapsen kannalta oikein, silloin lasun on otettava ohjat käsiin, vanhempien omista tunteista riippumatta.