Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 264 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

#278859 Ilmoita asiaton viesti

”Johanna Tukiaiselle ehdollista vankeutta

Johanna Tukiainen tuomittiin Pohjois-Savon käräjäoikeudessa törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta sekä väärän henkilötiedon antamisesta 80 päivän ehdolliseen vankeuteen.

Rangaistuksen koeaika päättyy 26.1.2013. Lisäksi Tukiainen sai 40 päiväsakkoa, mikä hänen tuloillaan teki yhteensä 720 euroa. Ajokiellossa Tukiainen on 22.3.2011 saakka. Ajokieltoa määrättäessä Tukiainen ilmoitti olevansa kiinnostunut alkolukosta.

Tukiainen kärähti rattijuopumuksesta heinäkuun 22. päivä Varkaudessa. Tuolloin hänen verensä alkoholipitoisuudeksi mitattiin 1,99 promillea. Tilanteen vakavuutta lisäsi se, että autossa oli kaksi matkustajaa.

Kun poliisit koettivat viedä Tukiaista säilöön, tämä yritti lyödä ja potkia, rimpuili vastaan ja juoksi poliisiaseman pihalla karkuun. Draaman huipennukseksi Tukiainen heittäytyi pihalle selälleen, jolloin hänet jouduttiin kantamaan putkaan.

Kun Tukiainen lopulta saatiin sisätiloihin, hän valehteli henkilöllisyytensä ja kertoi sukuniemensä olleen Nieminen. WL”

(Warkauden lehti 26.1.2011)

Kiitettävän paljon on tapahtunut 10 vuoden aikana, eikö totta? On tullut rangaistuksia rattijuopumuksista, pahoinpitelyistä, naapureiden häirinnästä, kotirauhan rikkomisesta, virkamiehen vastustamisesta, laittomasta uhkauksesta ja kunnianloukkauksesta. Harva pääsee samaan koko elämänsä aikana! Tähän päälle vielä pari väkivaltaista suhdetta, muuttaminen Ruotsiin, jumalallinen raskaus, au-lapsi ja pakoilu Suomessa. Sokerina pohjalla on-off-nössön rahojen kuppausta.