Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 264 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

#278877 Ilmoita asiaton viesti

OT OT OT

Ruotsi koventaa linjaansa. Ovat viimeinkin tajunneet, että Tage Erlanderin luoma ruotsalainen, turvallinen kansankoti ei enää olekaan turvallinen. Eri maiden rikolliset selvittävät välejään ammuskelun ja pommien merkeissä. Sitten sokerina pohjalla kaikki mukavat ja kansainväliset lähiöt jonne poliisikaan ei uskalla mennä yksin, ammattiruotsalaisista puhumattakaan.

Valitettavasti Tuksu saa jäädä loisimaan maahan, koska hänen vanhempansa ja au-lapsen isä asuvat Ruotsissa. Suomalaisia koskee vanha ja yhteinen pohjoismainen sopimus 1960-luvulta. Pohjoismaalaiset saavat muuttaa ja tehdä töitä vapaasti toisessa Pohjoismaassa. Passeja, viisumeja tai työlupia ei tarvita. Olen varmaan itsekin käynyt Ruotsissa 30 kertaa ja olin siellä aikoinaan kesätöissä. Kukaan ei ole kysellyt edes henkilöllisyystodistusta. Kerran näytin ajokorttia kun piti mennä siellä sairaalaan. Palvelu toimi.

Tuksua voidaan jossain vaiheessa kannustaa koulutukseen ja jopa työntekoon. Suomalaiset viranomaiset eivät ole tässä onnistuneet. Osaako Svea-mamma homman peremmin? Tosin rehellinen työnteko Tuhnulle on vastenmielinen ajatus.

Kun Tuhnu kehui olleensa malli (ja Jullekin oli muka malli), niin tietenkin Vogue lehti teki hänestä mielenkiintoisen syvähaastattelun. Tuhnu antaa vinkkejä meille tavallisille kuolevaisille. Johanna säteilee kauneutta ja lempeyttä tuossa kansikuvassa, eikö totta?