Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 264 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

#278898 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

screenshot-www.facebook.com 2016-08-18 22-11-53

Jouko Piho kirjoittaa omalla Facebook-sivullaan: 

Vein kukkapuskan Johanna Tukiaiselle tuliaisena yhdessä vaimoni kanssa.

Johanna Tukiainen laittoi 17.8.2016 kuvan kukkapuskasta sivulleen ja kirjoitti seuraavasti:

”Jouko, pihalla olevan, Pihon tuoma ”upea neilikkapuska” minulle lahjaksi, taisi Joukolla olla vähän muutkin puskat mielessään …..!!! Voi apua! No more comments!”

Johannan kirjoitus antaa ymmärtää, että minä olisin vienyt yksin kukkapuskan hänelle ja sen jälkeen hän vihjailee, että minulla olisi ollut muutkin puskat mielessä.

Todellisuudessa kävi kuitenkin niin, että minä kävin Johannan luona 24.7.2016 yhdessä vaimoni kanssa. Vaimoni kysyi minulta, mitä veisimme Johannalle tuliaisiksi. Meillä on nimittäin tapana, että kun menemme ensimmäistä kertaa kylään, viemme sinne tuliaisina jotakin, kuten vaikka kahvia, pullaa tai kukkia.

Päätimme viedä tällä kertaa tuliaisiksi kukkapuskan, jossa oli kauniita krysanteemin kukkia.

Kyseessä ei siis ollut minun vonkailuni ja kosioretkeni, vaan vaimoni kanssa tekemä ystävällisyyden osoitus, minkä Johanna on kääntänyt päälaelleen.

On loukkaavaa myös vaimoani kohtaan, että Johanna ei mainitse hänen olleen mukana ollenkaan, varsinkin kun juuri vaimoni ehdotti tuliaisten viemistä. Minulle se kun ei tullut mieleenkään. Vaimoni on tarkempi tällaisten hyvien ja kohteliaitten tapojen noudattamisessa.

Pahinta on kuitenkin Johannan vihjailu, että minun mielessäni olisi ollut jotakin muutakin. Se on hyvin surullista luettavaa, varsinkin kun jotkut ihmiset ottavat tällaisen mustamaalaavan epäilyn todesta kuten eräs mies, joka kirjoitti: ” Pihon teologiaan kuuluu se, että pusikolla saa pusikkoa.” Tai eräs nainen, joka kirjoitti Johannan sivulla: ”Piho on kyllä niin pihalla kuin olla voi. Vieläkö se sinua vonkaa?”

En ole koskaan vongannut Johannaa, ja hän tietää sen aivan hyvin. Olen ollut yli 23 vuotta naimisissa. Minä en ryhdy minkäänlaisiin avioliiton ulkopuolisiin seikkailuihin.

Olen murheellinen Johannan jatkuvan valehtelemisen takia sekä myös niiden takia, jotka uskovat hänen panettelevia sanojaan. Valehtelijat eivät pääse perille Jumalan valtakuntaan. Rukoilen Johannan puolesta, että Jumala pysäyttäisi hänet ennen kuin on liian myöhäistä.

Jos kyse olisi vain minusta, en olisi kirjoittanut tästä kukkapuskastakaan mitään, kuten olen muutoin pidättäytynyt viime aikoina kommentoimasta Johanna Tukiaiseen liittyviä asioita mitenkään. Minä tiedän, mitä olen tehnyt ja mitä en ole tehnyt.

Julkaisenkin tämän oikaisun lähinnä niiden ihmisten takia, jotka jostain syystä uskovat Johannan väitteitä ja jopa vihjailuja, etteivät he tietämättään tekisi lisää syntiä syyttämällä minua julkisesti sellaisesta, mitä en ole tehnyt enkä edes ajatellut.

Jumala tulee tuomitsemaan kaikki, uskovatkin, jokaisesta turhasta ja väärästä sanasta, jonka he lausuvat tai kirjoittavat.

Kun tämä tiedonanto on ollut näkyvissä tarpeelliseksi katsomani ajan, poistan tämän, koska tarkoitukseni ei ole käydä pitkittyvää keskustelua asiasta. Kyseessä on siis oikaisu ja oikean tiedon välittäminen lähinnä niitä ajatellen, jotka luulevat väärää tietoa saaneina tosissaan ja tuohtuneina, että minä olen kauhea äijä ja täysi kahjo.

Nyt heillä on mahdollisuus muuttaa käsitystään minusta, jos vain haluavat uskoa totuutta enemmän kuin valhetta.