Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 264 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

#278899 Ilmoita asiaton viesti
Crystal
Participant

En kyllä ymmärrä ähän öyhötystä tästä koronasta ja rokotteesta. Jos se on sitämieltä, että se on pedonmerkki ja ihmisiä sillä orjuutetaan niinkuin maskeillakin, niin olkoot niin, mutta antaisi muiden pitää omat mielipiteensä.
Tämä alkaa jo olemaan niin naurettavaa tuon eukon paasaus jos ajatellaan miten on itse ollut ja elänyt toikkaroinut tuhannen tuubassa kännisekoilukeikoillaan, haukkunut ihmiset, ollut väkivaltainen, saanut tuomioita , sakkoja ja vedättänyt vällykältä rahaa , elänyt irstasta elämää hankkiutumalla raskaaksi vaikkei ole aviossa ja vielä kehumalla kuinka paljon rakasteltiin raskauden loppumetreille saakka.
Tällainen eukko saa pitää kitusensa kiinni ja yrittää nyt olla kerjäämättä keikkatarjouksia, sillä jos joku tuon tietoisesti ottaa kuppilaansa heilumaan niin se kuppilanpitäjä altistaa koko asiakaskuntansa.
Ähä saa olla ottamatta rokotusta ja kulkea maskitta, mutta antakoot jokaisen päättää itse mitä tekee, mikä hemmetin käskijä hän on.
Kuvaisi nyt sitä kurtturuusuaan ja lähettelisi kuvia peräkammarin pojille jos vaikka taas saisi jotkut feikkiluputiinit paskaisiin räpylöihinsä ja Isben leikkileluksi, kyllä se tenava niitä nuolee ja hups, voi sohaista korolla vaikka silmäänsä.
MunuaNI kyllä niin ärsyttää tuon kuvatuksen hurskastelu, kun jokainen sen tietävä tajuaa millainen ihminen on kyseessä.