Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 264 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 264

#278917 Ilmoita asiaton viesti
supetblonli
Participant

Miksi Tuksu luulee olevansa muita parempi ja kaikesta tietävämpi jolla on oikeus komentaa ihmisiä elämään hänen käskyjensä mukaisesti? Jokainen joka haluaa saa sen rokotteen ottaa ja maskia käyttää jos niin haluaa. Tuksu on opiskellut koronaa You Tubesta. Tuksu ei ole lääkäri eikä tutkija. Itse asiassa Tuksu on täysin kouluttamaton ihminen joka joutuu pyytämään apua jopa Instagram ja You Tube tilien tekemiseen. Eli ei ole älyä kovinkaan paljoa. Ja senhän näkee jo siitäkin, että 43v ihminen ei kykene edes elättämään itseäään eikä huolehtimaan lapsestaan ilman, että äiti auttaa 😀 Tuksulla ei ole myöskään työkokemuksen kautta kertynyttä ammattitaitoa lääketieteestä ja terveydenhuollosta. Juu sitä ei lasketa, että on suorittanut yhdyskuntapalvelunsa vankilan sijasta vanhustenhuollossa soittamassa pianoa. Niin ja tälläinen hyödytön ihminen sitten kokee, että hän tietää miten tämä asia menee, hän osaa antaa oikeat neuvot miten pitää toimia?

On se tyhmä. Menisi nyt vaan tekemään sitä mitä ”osaa” – eli suunnittelemaan millaisen mekon laittaa synttäreille päälle ja pohtimaan, ketä mielikuvitus ystäviä sinne voisi tulla. Kuten alla.

”Tää laittais eka päälle sellaisen farkkumekon ja sitten kun ne vieraat tulisi niinkuin Laura ja Sanna ja Minna ja ne tois tälle lahjoja ja tää laittais ne lahjapöydälle ja sitten tän äiti ottais kuvan. Tää saisi myös koko ajan upeita ja näyttäviä kukkalähetyksiä ympäri maailman kaikilta karismaattisilta miehiltä ketkä haluaisi mennä tän kanssa naimisiin. Sitten tää näyttäis niille ystävillä tän elävän nukkelelun ja sitten se nukkelelu menis nukkumaan. Sitten nää ottais alkudrinkiksi shampanjaa. Sitten tää menisi vaihtamaan quinceneramekon päälle ja tanssisi niille vieraille. Sitten tän äiti kattaisi pöydän ja nää söis juhla-aterian missä ois kermaperunoita, pensasmustikoita ja kastike missä ois beikköniä, herkkusieniä, aurajuustoa, kermaa ja voita. Jälkiruuaksi äiti kattaa pöytään prinsessakakun. Sitten nää ottais taas kuvia ja sitten tää näyttäisi kaikille vieraille omia kuviaan iPhonesta ja ne kaikki vieraat kehuis tätä kun tää on niin kaunis. Tää kertois kanssa niille vieraille kun on käynyt Miamissa ja ne vieraat ois tosi kateellisia tälle. Tällä ois todella upeat ja näyttävät 43v synttärit.”