Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 268

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 268 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 268

#286674 Ilmoita asiaton viesti
supetblonli
Participant

”… I hope God; that you will pay everything back to me and my family what Satan stole from us…”

Nyt on Jumala velvollinen maksamaan korvauksia Saatanan tekosista. Tuksu aina valmiina ulkoistamaan kaiken muille. Ongelmat ei ole koskaan oma vika…. Jumala ei ole velkaa Tuksulle yhtään mitään. Tuksun jokainen ongelma on sellainen, minkä hän voi itse korjata. Tekojahan se vaatii mihin Tuksusta ei ole.

– Marja teki äärettömän huonoja päätöksiä lähtiessään rahoittamaan Jassun firmaa. Ei ole saatanan vika se, että nyt on taloudellinen tilanne kuralla. Se on huonojen päätösten vika. Tämä ei ole ollenkaan tavatonta, että firmat kaatuu syystä jos toisestakin. Se on riski, minkä ihminen ottaa kun laittaa rahaa firmaan kiinni, että kaikki ei meekkään hyvin mutta rahat menee. Myös Tuksu on ollut iso osa siihen, että Marjan rahat ovat huvenneet. Koko ajan pöllimässä rahaa, loisimassa Marjan kustannuksella eikä unohdeta sitä, että sai Jollaksen asunnon hirveään kuntoon mikä alensi myyntiarvoa merkittävästi. Siinä suli kiinteistön arvosta varmasti satatonnia.

– Markun sairastuminen – no tämä nyt on asia, mihin ei omilla teoilla olisi voinut vaikuttaa. Mutta ei se Saatanan vika ole. Ihmisiä sairastuu koko ajan. Myös Presidentti Martti Ahtisaarella on alzheimerin tauti. Suuri rauhanrakentaja, arvostettu Nobelin rauhanpalkinnon saaja. Sattuu näitä siis vaikka kelle.

– Tuksun yksinäisyys, kaverit pettäneet ja ei ole rahaa. Oma vika. Rahaa ei tuu jos jotain ei tee. Olisi kannattanut opiskella ja mennä töihin – olisi sitä rahaakin sitten. Ei kotona makaamisesta ja netissä höyryämisesrä tulekkaan maksaa. Tuksu on kohdellut jokaista vähäistä kaveriaan kamalalla tavalla. Kaikki on haukuttu netissä, jokaista on mollattu. Niin metsä vastaa kuin sinne huutaa. Jos olisi ollut kavereilleen kiva, kiltti, ystävällinen ja avulias niin kvereita varmasti olisi. Ei kukaan halua olla sellaisen ihmisen kaveri kuin Tuksu on. Ilkeä, omahyväinen, väkivaltainen joka yrittää hyväksi käyttää muita. Eli voi katsoa Tuksu taas peiliin tässäkin, oma vika että asiat on näin.

– Julian ja Jasminen poistumiseen oli Tuksulla iso osa. Julialla oli vakava perussairaus. Tuksu repi sairasta siskoaan kanyyliut kädessä sairaalasta keikoille ja juomaan. Lopulta jätti vakavasti sairaana yksin moneksi päivää ilman mahdollisuutta soittaa apua. Tuloksena ruumis. Tuksu porhallettuaan Ruotsiin joutui Jassu ottamaan kohtuuttomasti ja tahtomattaan esikoisdotherin lapsenhoidosta vastuuta. Kuka sielä ILEn pyykkejä pesi muu kuin Jassu? Muut omat ongelmat siihen päälle niin eipä ihme, että tuli jaksamisen rajat vastaan ja tuloksena toinen ruumis.

Tässä perheessä on se Saatana omasta takaa ja sen nimi on Johanna. Niin paljon ongelmia ja pahaa perheessä aiheuttanut. Mitään hyvää ei ole saanut aikaiseksi. Ketään ei ole koskaan auttanut.