Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 268

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 268 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 268

#286699 Ilmoita asiaton viesti
supetblonli
Participant

Roomalaiskirjeessä 13 puhutaan juurikin siitä mikä joku ihmetteli, että mitä mieltä Jumala on siitä kun Tuksu tuhlailee Vellin rahoja. Raamattu kehoittaa myös maksamaan verot ja tullit. Ja olematta velkaantunut. Tuksu on velkaa niin ulosotolle kuin monelle ihmiselle. Verovelkaakin taitaa olla eikä veroja maksa. Ei tule pelastusta Tuksulle kyllä, elämä on kaikkea muuta kuin mitä Raamattu opettaa.

”13:5 Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden.

13:6 Sentähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten.13:7 Antakaa kaikille, mitä annettava on: kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia.13:8 Älkää olko kenellekään mitään velkaa, muuta kuin että toisianne rakastatte; sillä joka toistansa rakastaa, se on lain täyttänyt.13:9 Sillä nämä: ”Älä tee huorin, älä tapa, älä varasta, älä himoitse”, ja mikä muu käsky tahansa, ne sisältyvät kaikki tähän sanaan: ”Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi.”

Tässä myös väkevää sanaa suoraan Tuksulle Raamatusta, korintolaiskirjeestä:

”Kuka antaa sinulle erikoisaseman? Onko sinulla mitään, mitä et ole saanut lahjaksi? Jos kerran olet saanut kaiken lahjaksi, miksi ylpeilet niin kuin se olisi omaa ansiotasi? ”