Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 268

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 268 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 268

#286724 Ilmoita asiaton viesti
Soopelsson
Participant

Tämä ei liity Johannaan:

DARIA, is jy ELZ ?

Marko käytti kamaa ja dopingaineita läpi elämänsä, ja varsinkin 2000-luvulla. Vielä ainakin vuonna 2015 maistui viivat jos tarjottiin. Naiset ovat ja olivat kuulille toissijaisia. Niitä riittää / riitti. Yhtään muijaa en tiedä joka olisi onnellisen vanhuuden ja lujan parisuhteen ja tervepäiset lapset aikuisiksi minkäänlaisessa JR-porukkapiirissä kasvattanut.

Tuleehan noille mukuloita milloin kenenkin kanssa. Naimisissakin ollaan ja Instaan laitellaan puspusikuvia. Totuus on sitten ihan muuta, mutta sen varmaankin tiedät jo.

Niistä HD-äijistä jotka kahteen suureen (Hatut ja Enkelit) aikoinaan liittyivät ja toivat Suomeen ainoastaan yksi elää selvinpäin kerhomaailmasta eronneena ja ihan siviilinä tavallista elämää.

Ei Marko ollut myöskään mikään valkokaulusrikollinen tyyliin kuittikaupustelija, kirjanpitoveivari tai veronvälttelijä muuten vaan. Ihan kunnon väkivaltakrimi ja huumekauppias se oli, ja teki omia valintojaan loppuun asti, kantaen niistä myös sen lopullisen vastuun eli tuhoamalla kehoaan kuolemaan asti.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/marko-lonnqvist-eli-vuosia-gangsterina-kunnes-pettyi-perheeseensa-ja-puukotti-jengipomoa-nain-kova-rikollinen-ehti-muuttaa-elamansa-ennen-kuolemaa/6862322