Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#286972 Ilmoita asiaton viesti
Minnili3
Participant

supetblonli

Participant

– Kuinka etenee Tuksun elämän kerta kirja? Tuksuhan sanoi, että vauvan hoidon lomaasa on nyt aikaa kirjoittaa (ihan kun sitä aikaa ei olisi muuten ollut). Vauvaa ei nyt ole tarvinnut hoitaa, kun sen on tehnyt Marja ja Jassu. Eli ei ole muuta, kuin aikaa. Olisi voinut vaikka normaali ihmisen 8 tunnin työpäivän pituudem laittaa kirjoittamiseen tammikuusta lähtien vaikka. Luulisi olevan jo valmis kun kirjaahan on kirjoitettu jo useampi vuosi muutenkin. Joko saadaan tämän vuoden joulumyyntiin?

 

Matami Tukiainen tuskin saa koskaan kirjoitettua edes yhtä sivullista elämäkertaansa. Jos leikitään ajatuksella että Matami saisi kirjoitettua sen omaelämäkerran, niin kirjallinen anti ja valehtelun armolahja on Matamilla niin vahva, että sitä kirjaa tuskin kirjaa kustantaisi kun paskasta ei saa paskaa kummempaa aikaiseksi vaikka miten sitä käsikirjoitusta lahjakkuus kustantamossa editoisi.

Toki Matami sen kirjansa saisi omakustanteena halutessaan julkaistua. Nehän digipainoissa painaa todella mielellään mitä tahansa sontaa omakustaneina tai vellikustanteina kunhan karismaa on maksaa tilaajan niistä painoksista. Luonnollisesti Matamin tapauksessa karisman vaativat etumaksuna ennen kuin yhtään sivua digipainavat yhteenkään Matamin tilaukseen.

Johan siitä Matamista on kirjoitettu se yksi kirja eli se Koko kansan Johanna – Paljastuksia kulissien takaa. Eiköhän siinä ole elämäntaparikollisesta jo ihan tarpeeksi kirjaa.