Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#286977 Ilmoita asiaton viesti
Minnili3
Participant

Tursas

Participant

Mitenhän käy jos punkero tekee treffit muokatulla kuvallaan ja sitten mennä tömistää paikalle huulet töröllään ja tekomoppiaan haroen ja suusta kuuluu vaan joku hörähdys, kyllä siinä deitillä tulee kiire vessaan ja sieltä karkuun.

On se todella kuin joku sketsihahmo

Matami on tainnut joskus netissäkin avautua siitä miten on ”joutunut henkisen väkivallan uhriksi” tai ”suorastaan henkisesti raiskatuksi”, kun on mennyt treffeille nettituttavuuden kanssa ja nettituttavuus on sitten ottanut Ritolat alle kun on nähnyt Matamin luonnossa ja havainnut että akka on järkyttävän ruma verrattuna niihin filtteröityihin kuviin mitä on itsestään lähettänyt. Eihän Matami ole todellakaan mikään kaunotar niissä filtteröidyissä kuvissakaan eikä edes normaalin ihmisen näköinen, mutta todellisuus on vielä paljon karumpi.

Matami ei ole maailmassa ainut joka kusettaa ihmisiä treffeille kuvilla jotka eivät vastaa todellisuutta. Olen kuullut tuttavapiiristä joskus kokemuksia nettitreffeistä, jossa ukko on kaksikymmentä vuotta vanhempi livenä kuin laittamassaan kuvassa ja kymmeniä kiloja vähemmän ylipainoinen ja tukkakin vielä ollut kuvassa päässä. Karuin temppu taisi olla se kun joku juorehko jannu oli lähettänyt jonkun aivan muun henkilön kuvan kuin mitä itsestään. Selitteli jannu sitten tapavatessa että hän näyttää omasta mielestään vähintään yhtä hyvän näköiseltä ja miten hänen joku läheisensä oli kuollut ja se selittäisi sitä väärän kuvan laittamista. Oli nauranut eukko päin naamaa ja häipynyt samantien paikalta ja jättänyt jannun sinne yksin. Ja kuvassa oli ollut joku miesmallin näköinen ilmestys kuulema ja jannu taas oli ollut kaikkea muuta ulkonäöltään.