Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#286978 Ilmoita asiaton viesti
Minnili3
Participant

Lumpeinen

Participant

Jasminan kuolema kosketti aika monta meistä näädistäkin, myös minut mukaan lukien. Ei ollut helppo elää hänen kengissään.. Piti näyttää sitä luxus elämää skumppalasi kädessä kammattuna ja meikattuna ja toisaalla oli koko ajan painia tuon hirviötuksun kanssa. Siinä huolta isästä ja sittemmin tuosta äidin jaksamisesta kun tuksun  lapsi tuli kuvioihin.. Oma elämäkin oli sekaisin suhteista niin miesten kuin naistenkin kanssa. Työ kuviot mitä yritti meni aina poskelleen, mutta hymyä vaan ja seksikkäitä kuvia mediaan. Taas tappeluita tuksun kanssa ja se kaikki muu mitä emme tiedä. Ei todellakaan käynyt kateeksi. Olkoon enkeleitä matkallasi sinne jonnekin, tähtien taa. Uskon ,että nyt on rauha sielussasi,poissa huolet ja murheet…

Jasminella taisi olla osittain samoja vinkeitä kuin Matami siskollaan. Eli normaalit työt ja opiskelu ei kiinnostanut vaan piti leikkiä toimitusjohtajaa ja esittää jotain ”glamour-elämää” ulospäin. Liikeideat ja pisnesvainu olivat Jasminella yhtä onnettomat kuin isosiskollaan. Ehkä vielä huonommat kun taisi pari sataa tuhatta ”sioittaa” siihen muovitukkayritykseen Helsingissä ja Suur-Tukholmassa. Ei toki omia rahojaan ”sioittanut”, kun ei sellaisia ollut, vaan Mamma Muratin takaamana otti lainaa.  Nehän kaikki meni sitten ja vanhemmat joutuivat myymään molemmat asuntonsa sen jälkeen ja varmaan sen perintömökkinsä osuudenkin. Jasmine taisi jäädä asunnottomaksikin kun tuli taloudellinen umpikuja siitä ja sen jälkeen asui toisten nurkissa.

Matami Tukiainen sitten pamahti paksuksi isäoletetulle (tai tanskalaiselle hedelmöitysklinikalle Matamin mukaan) ja muutti sitten äpäröineen Ruotsiin loisimaan ja töni kuvainnollisesti Jasminen yli laidan. Veikkaisin, että Jasmine ei olisi koskaan päätynyt itsemurhaan jos Matami Tukiainen ei olisi muuttanut Sollentunaan lokkeilemaan.

Mielenkiintoista nähdä minne Jasminen hautaavat, onko arkku vai polttohautaus ja onko Matami Tukiainen lyönyt karmoiksi myymällä hautajaiset roskalehdelle.