Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287009 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Mietin tukiaanista uskonoppia. Että onko ne kaikki että see you in heaven, julle jo leikkii siellä sikiön kanssa ja jassukin varmaan joo kiehnää jessen käsipuolessa, ja hämmentelevät vettä kasvatusaltaissa, kukat laulaa ja rapsutellaan kehrääviä leijonia?
Maekkukin tiettävästi raamattua luki innolla, mutta ymmärsikö nuo kukaan lukemaansa? Tällä tarkoitan nyt sitä, että millä lailla jassuun oli ohjelmoitu nämä uskonasiat? Loistavia ristejä tai mitään ristejä jassulla ei ollut eikä kuvattu. Tuskin kovin kiihkouskis ainakaan. Mutta uskisten lapsi. Ja  kaiken tämän alustuksen jälkeen siis ajatuksenaNi pohtia, että jos jassulla oli tieto/usko, että itsarin tehneet joutuu kuutioon, niin teki silti. Tyttöraasun täytyi olla tosi epätoivoinen joka tapauksessa, mutta jos edell. main. vielä, niin epätoivon määrä vaan lisääntyy?

Tämä pohdinta näin tyttörievun hautajaispäivänä. Instaansa seuranneena kieltämättä ”kolahti” , (vaikka) harmittomana muikistelijana pidinkin. Koirapäivitykset oli suosikkejaNi. (Tahtoisinkin tietää missä on Leon). R.i.p Jasmine.