Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287197 Ilmoita asiaton viesti
Tursas
Participant

Voi että mitä voikaan tapahtua kun loinen muuttaa Ruotsiin, tässä nyt nähdään tulos.
Loinen hankkiutuu raskaaksi epämääräiselle (Hiilihankomiehen lähettämälle ) miehelle ja lapsesta joutui huolta kantamaan iäkäs äiti ja edesmennyt sisko, että loinen saa nukkua kiertää kauppakeskuksia ja paasata somessa yökaudet, herää kysymys, että huolehtiko edes koiristaan vai onko nekin olleet mammalla/edesmenneellä siskolla.
Pikkusisko päätyy epätoivoiseen ratkaisuun, niin loinen jättää kaiken surun ja työn iäkkäälle äidilleen ja kiitää löhölomalle entisen haukkumansa kyyryselkäisen matosen kanssa, jättää kaiken muille.
En vaan voi kuvitella että tuollaista oliota on edes olemassa, laiska saamaton valheita suustaan suoltava kummajainen.
Nyt sitten kuvautetaan itseään mustissa suu viturallaan ja on tainnut myydä tilaisuudenkin roskalehdelle mene ja tiedä.
Mutta se mikä tässä enemmin ihmetyttää on se ympäristö missä näitä julkaistuja kuvia on otettu, muuttolaatikoita ja roinaa taustalla tai eteisessä jossa siinäkin roinaa näkyy….halloo, nyt oli hautajaispäivä, olisi kyllä voinut senverran loinenkin verrytellä, että olisi järjestetty joku siisti nurkkaus niihin kuvaamisiin, että näi sitä pikkusiskon muistoa kunnioitettiin roinan keskellä.
Mammalta ei kaikkea voinut vaatia, surun lisäksi sairas autettava mies, pieni alle vuoden ikäinen lapsi, loisen koirat niin ei hänkään kaikkeen kykene kun loinen vain lomailee.
Kenellekään en pahaa toivo, mutta sanompa sen, että aivan väärä tytär menehtyi ja nähtäväksi jää kuka on seuraava kuka päättää päivänsä joko itseaiheutettuna tai uupuneena Jetsebelin kynsissä.
Mutta jos/ kun mammasta aika jättää niin Jetsebel on hätää kärsimässä kun ei pärjää mitenkään eikä saa edes miestä enää vaan joutuu elämään niillä tuilla mitä yhteiskunnalta saa ja lapsikin annettu pois.
Mieti tätä loinen, kun kuitenkin tätä luet, et ansaitse tässä elämässä yhtään mitään ja kun aikasi täältä on lähteä, niin satavarmasti Taivas se ei ole, niinpaljon pahaa olet aikaan saanut ja aaaammmeeeeeeeen päälle.