Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287198 Ilmoita asiaton viesti
Undertaker
Participant

Tukholman läänin peeaa tukiaisfraktiolla on hätä kädessä sekä paskat jo valmiiksi pikkareissa jotka nimimerkki ”Aija”aikoo pestä vähintään omin kaksin käsin ”Kodin putkimies”-liuoksessa sekä ottaa liemestä hörpyt raakana
Näin eläköitynyt lentokapteeni Juomari Turmio  viestitteli minulle Amerikan kodistaan molemmin käsin suomalaisella viittomakielellä sekä myös viitoten pyysi lähettämään Aijalle rullallisen käytettyä vessapaperia.
Mitä itse tunkioiden ulkokullattuun sekä uskonnolliseen että taloudellisen nykyrealismiin tulee, se on katastrofaalinen, ellei hirttohommissa kunnostautunut ottanut ajoissa kunnon henkivakuutusta. Edunsaajista ei ole parempaa tietoa.
Joku Lautturi Tuonelan virran toiselta puolelta povasi, että koko sortin sakki on muuttamassa telttamajoitukseen tai sitten Suomessa sijaitsevaan sukurutsakaupunkiin.
Tosin eräs anonyymi anaalitappien lähettäjä rohkaisi suomalaisia veroamaksavia perus-siwankassoja siitä, että kyllä ne siellä koronan sekä homojen ihmemaassa  pysyvät ja tulevat vain vuosittain  hetkeksi Warkauden luxus-merenranta maatilalleen lomailemaan mm. veneilyn merkeissä.