Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287212 Ilmoita asiaton viesti
Solnan sultan
Participant

Muuttolaatikoiden arvoitus ratkeaa pian, ne voivat olla Murattilasta ja Tuhnulasta. Joko klassisen kaunis muuttaa muualle samankokoiseen tai pienempään asuntoon tai sitten ne ovat Tuhnulasta tuotuja. Jos klassinen asuu kolmiossa, sinne tunkin roinat ei mahdu.

Jotkut muuttofirmat tarjoavat palveluita, jossa tuovat pahvilaatikot ja pakkaavat tavarat. Jotenkin vaikea uskoa, että mamma jaksaisi hautajaisjärjestelyjen ja lapsenhoidon lomassa vielä pakata muuttotavaroita. Vellistäkään ei ole siihen hommaan. Sillähän oli joskus kotonaan tunkin banaanimuuttolaatikot hujan hajan.

Mielenkiinnolla odotamme minne klassinen muuttaa, millä kokoonpanolla ja minkä kokoiseen asuntoon. Ja mitä tapahtuu ilelle. Kenellä päävastuu sen kasvatuksesta jää, kun jassua ei ole.

Se on varmaa, ettei tunkki jää nykyiseen asuntoon ”maksamaan” vuokria. Ties vaikka olisi jo häädetty sieltä vuokrarästien ja asunnon sotkemisen takia. Se haluaa olla jonkun muun huollettavana vailla ylimääräistä vastuusta vuokranmaksusta, lapsen tai koirien hoidosta. Onko siis mamma valmis uhraamaan eläkepäivänsä ilen takia, ja ottaa tuon helvetin loisen ja laiskimuksen nurkkiinsa?