Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287219 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

Arvailla vaan voi muuttolaatikoiden määrää ja kenen pakkaamia. Olisi outoa jos Jasminen tavaroita pakattaisiin jo ennen hautajaisia…

Itselleni tulee mieleen että Jasmine palasi melkein heti Ruotsiin pakkailemaan, muiden pitkä ”lomailu” Vellin talossa liittyi tähän. Julkisuuteen Tuksu kertoili Varkauden mökillä lomastaan vaikka tämä ei ollut totta. Seiska kutsuttiin Varkauteen jonne oli ” saapunut” myös ex-kihlattu Velli. Ei saapunut vaan tulivat sinne yhdessä Vellin talosta.

Jasmine reippaana siis lähti Ruotsiin hoitamaan perheen asioita, muiden jäädessä lomailemaan. Joku suunnitelma oli Velliin liittyen ? Mutta sitten Tuksu pamautti Seiskalle että vielä menee naimisiin ” Paul” kanssa vaikka häntä pakoon tuli Vellin luo…sekavaa ja kaaottista elämää.

Joku asia laukaisi Jasminen jaksamisen rajan. Oli syy mikä tahansa, hän ei vaan ole nähnyt pois pääsyä tilanteestaan. Kulissien ylläpito on itse kullekin vaikeaa.

Tuksu jatkaa yhä, vaikka eiköhän kaikki tiedä että suurin osa on valetta asioitten peittelemiseksi. On helppoa olla esim. äiti kun muut hoitaa lapsen täysipäiväisesti. Tuksun ja hänen äitinsä roolit on kääntynyt toisin päin. Tuksu hoitaa tämän ” mummin” roolin vähemmällä vastuulla.

Rehellisyydellä menisi pitkälle jos sitä löytyisi. Tätä kaoottisuutta ei kauniit mekot, halleluja ja muu krääsä muuta miksikään. ILE.lle toivoo vaan kaikkea hyvää tulevaisuuteen, syytön hän on syntymäänsä eikä voi valita perhettään millainen on !