Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287399 Ilmoita asiaton viesti
Crystal
Participant

Aivan loistavia ja totuudenmukaisia kuvia tuhnusta nyt 5+2 lehdessä, siinä nähdään nyt totuus.
Eihän ne tuhnun omat postaamat muokatut kuvat vastaa todellisuutta ja nyt varmaan nouseekin suuri myrsky noista lehden kuvista, että kuka kateellinen hänet on nyt muokannut rumaksi ja lihavaksi.
Tuhnua ihmettelen myös siinä, että miten haukkui vellin aikoinaan maanrakoon, oli paholaisen vallassa oleva ja oli jos jotakin pedofiilin merkkiä ikkunassa ja kuinka puhui koneäänellä ja kirkui kun tyttö, miksi nyt taas kelpasi matkaseuraksi, moinen ateisti ja saatananpalvoja, no kas kun tällä vellillä on rahaa (karismaa) niin kaikki on taas niinkuin hyvin kun sai tuhlata vellin eläkerahoja.
Sitten jos mennään näihin hautajaisiin, niin ne vähät kuvat mitä on julkaistu, niin kyllä on melko ankeaa katseltavaa, kuvia otettu asunnoissa missä vallitsee sekamelska on muuttolaatikkoa ja muuta roinaa nurkissa, miten ihmeessä vieraita päästetään sekaisiin tiloihin, mutta nyt ei ollutkaan jassuli järjestämässä niin tulos oli tämä.
Kiinnitin myös huomion paikkaan missä ehkä joku muistotilaisuus oli, pöydillä ei edes liinoja ollut ja tarjottavatkin taisi olla kuppi kahvia+ pulla.
Jassuli oli kuitenkin koko perheen puuhanainen, joka osasi laittaa kaiken kauniisti esille, mutta nyt muuttui meininki, kukaan ei osaa tai viitsi mitään.
Onkohan perperiinikin vajonnut maan alle ja karttaa tuhnun näkemistä, ei saanut kun harmia mokomasta lotjakkeesta ja ruotsissakin on saatavilla paljon nätimpiä ja osaavimpia naisia mitä lialta ja hieltä tuoksahtava ylikiloinen kokotti joka luulee olevansa jotakin ja vaikka aiemmista kuvista välittyikin että perperiini rakasti vauvaa, niin mistä me voimme tietää montako lasta sillä on maailmalla, eihän tuhnu sitä tiedä jos ei perperiini ole kertonut.
Ei näytä kovin valoisalta tukiloisten elämä enää, jassuliini oli kuitenkin selkäranka kaikelle, nyt on mamma yksin ja vastuulla pieni lapsi, sairas mies ja holtiton esikoinen. Perheen poika elää omaa elämäänsä muualla.