Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287528 Ilmoita asiaton viesti
Leonell
Participant

Jos tuksu jollain kiristää, on se perheen sisällä tapahtunut asia ja porkkanapappa liittyy vahvasti kuvioon. Mamma vain yrittää pitää kulissit ja sallii kaiken perseilyn mitä tuksu keksii. (anneli)

Varmaan juuri noin. ️🐍 Tuo Tukiaisten pimeä perhesalaisuus on kuin Graalin malja tai Pandoran lipas, jota näädät ovat yrittäneet löytää ja paljastaa jo vuosien ajan. Viikko viikolta, päivä päivältä olemme lähempänä salaisuuden täydellistä paljastamista, tuon Gordionin solmun avaamista. ☠️ (Tuohis)

– Tuo Annelin skenaario voi liiankin hyvin osua kohdilleen.
Jos miettii jo sitäkin Arton kertomaa (pinkissä kirjassa), että tyttäret riisuituivat isukin edessä (joka intensiivisesti tuijotti tyttäriään raamattu kourassa), niin eihän se tervettä ole. Ei.
Valitettavasti tulee hyvin ikäviä mielleyhtymiä ja ajatuksia tuosta, mitkä voivat liittyä tyttärien lapsuuteen. Mutta en sano, että olisi mitään kummempaa tapahtunut – kun me emme sitä voi tietää.

Siksi mietin, löytyneekö se kiristyksen syy tuolta ikävämmältä suunnalta? Jonka pitäisi poliisiasia olla?
Voin olla täysin väärässä, tämä on ihan speku siis!!!

Nuo ikävät mielleyhtymät, mitä on pelkästään Johannan itsensä kautta on tulleet esiin, niin aika kurjasti nostaa mielikuvan, mitä IsäTukiainen on halunnut Jassun tekevän hänen (IsäTukiaisen) tuijottaessaan raamattu kädessä?
Ja tämäkin on speku!!!

Ja ihan vaan välihuomautus, että oli Porkkanapappa kuin vanha dementikkokääpä tahansa niin, jos hän on tehnyt jotain tyttärilleen (ja ehkä myös pojalleen), mitä isä ei ikikuunapäivänä saa tehdä, niin se kuuluu tuoda esiin, ja pippelipapp….ööö…porkkanapappan kuuluu joutua siitä vastuuseeen.

En voi tietää, mitä on tapahtunut tai onko tapahtunut, mutta tervettä tuo noiden ”kotielämä” ei ole ollut.

Ei.