Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287594 Ilmoita asiaton viesti
Minnili3
Participant

Eiköhän Matamin luottotiedot ole palaneet jo Ruotsissakin. Siinä ei nimittäin kovin montaa vuotta mene kun perintätoimistot ja ulosotto on Suomesta tavoittanut Ruotsiin paenneen velallisen.

Tukholman asuntotilanne on sen verran tiukka, että 900 eurolla kuussa tuskin on mahdollista saada vapailta markkinoilta vuokra-asuntoa Tukholman seudulta.

Vellillä ei myöskään ole luottotietoja Ruotsissa, koska se vaatii parin kolmen vuoden asumisen ja tuloja Ruotsissa että niihin rekistereihin tiedot päivittyvät joiden perusteella arvioivat siellä luottotietoja esimerkiksi asunnon vuokrausta varten.  Niiden positiivisten rekisterien ohella Ruotsissa on vielä se negatiivinen luottotietorekisteri, joka lienee Matamilla jo palanut siellä.

Mielenkiintoisinta antia tuossa Matamin asunnonetsintäviestissä on se, että Matami on sen perusteella jäämässä lokkeilemaan Ruotsiin. Eli suomalaisten riesoiksi elämäntaparikollinen ei ole nyt palaamassa.

Matamin kannattaisi alkaa etsiä asuntoa Ruotsista Tukholman, Göteborgin ja Malmöön suur-alueiden ulkopuolelta kun niissä se asuntopula on pahin. Esimerkiksi Kiirunan purattavassa kaupungissa voisi löytyä sopiva luukku Matamille jossa vuokra olisi edullinen eikä haittaisi vaikka asunnon tuhoaisi asuessaan kivijalkaa myöten.

Tukholman seudulla lienee myös niitä päihdeongelmaisille tarkoitettuja asuntoloita.