Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287610 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo
Participant

”… Ensimmäisen pahoinpitelyn jälkeen marraskuun alussa Johanna siirrettiin asumaan turvakotiin [till utredningshem = selvitys-, tutkinta- ja silmälläpitokotiin] vauvansa kanssa. Hän kertoo kuulustelupöytäkirjoissa, että vietti kaksi kuukautta lähisuhteessa väkivaltaa kokeneille tarkoitetussa turvakodissa [utredningshemissä] Tukholman lähistöllä.

– Poistuin turvakodista [utredningshemistä] tammikuun alussa. Sosiaaliviranomaiset katsoivat aluksi, että lapsi pitäisi huostaanottaa, mutta sitten he muuttivat mielensä. Lapsi on sijoitettu äitini hoitoon. Saan tavata lastani päivittäin. Olen hyvin tyytyväinen päätökseen, että lapsi saa asua äitini luona toistaiseksi.

Tämä vahvistaa Johannan aiemmin Seiskalle kertoman tiedon vauvan uudelleensijoituksesta, joskaan hän ei kertonut koko totuutta. – Tytärtäni ei ole huostaanotettu. Kyse on eri asiasta, Johanna on korostanut.

Johanna ei siis asu vauvansa kanssa, mutta saa nähdä Isabelleä joka päivä. Saman totesi kuulusteluissa vauvan isä Paul [Perparim Tahiri], kun poliisi kysyi, asuvatko he Johannan kanssa yhdessä.

– Kyllä, mutta lapsi asuu Johannan äidillä, ja Johanna saa nähdä häntä kaksi tuntia päivässä, mutta me kaksi emme saa hoitaa yhdessä lasta. Minun täytyy hommata oma koti voidakseni hoitaa lasta.” (Seiska 19.3.2021)