Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287638 Ilmoita asiaton viesti
Minnili3
Participant

Pelastettu Blöö

Participant

Mahdollinen kuvio?

 

Jassu etsi kämppää Tuhnulle.  Kämppä löytyi Charlottelta, joka on mahdollisesti ollut Jassun ystäväpiiristä, tai läheltä kuitenkin.  Tuhnu paskoi kämpän, vuokrat jäi maksamatta, Jassun niskaan kaikki. LISÄKSI häpeä, ystäväpiiri sai tietää isosiskon aiheuttamat tuhot ja kustannukset, oliko kaikki tuo Jassulle liikaa, nolous ja häpeä?

Matami Tukiainen on tuhonnut kaikki asuntonsa jotka ovat olleet hänellä käytössä. Oli kyse sitten Jollaksen residenssistä, Albertinkadun asunnosta, Loviisan pedofiilikaupungin luukusta tai Lumon Töölön luukusta. Lisäksi Matami on jättänyt niistä maksut maksamatta ja laskut tuhoista asunnon omistajan tai vuokrasopimuksen allekirjoittaneen bulvaanin maksettavaksi.

Sille on aivan yksi ja sama Matamin mielestä onko se hänen tuhoamansa asunto ex-puolison, omien vanhempiensa asunto, kunnan vuokra-asunto tai vaikkka Lumo-firman vuokraluukku. Eikä Matamia todellakaan kiinnosta vaikka siitä tulisi muille jotain ongelmia kun hän jättää vuokrat ja asumiskulut maksamatta kun sen säästyneen rahan voi käyttää itse vaikka alcoholfriin ostoon tai uutta rihkamakorua tilata Aliexpressistä. Eikä sekään hidasta menoa että esimerkiksi sähkölaitos katkaisee asunnosta sähköt pysyvästi kun laskut ”unohtuneet” maksaa.

Eiköhän Matami ole tismalleen samat temput tehnyt sille Sollentunan luukulle. Tuhoja on voinut estää lähinnä vain se, jos lastensuojelu on käynyt asunnon tarkistamassa useamman kerran joka viikko.

Eli eiköhän se Charlottalta (?) alivuokrattu asunto ole kokenut saman karun kohtalon.  Täydellinen idiootti sitä pitää sen vuoksi olla jos vuokraa luottotiedottomalle elämäntaparikolliselle tuollaiselle historialla edes koiran koppia. Yhtä idiootti täytyy olla jos bulvaaniksi alkaa ja vuokraa itse asunnon omissa nimissään ja antaa sen Matamille tuhottavaksi.

Joku sellainen päihdeongelmaisten yömaja voisi olla sopiva majapaikka Tuksulle Ruotsissa. Siinä sitä jotain oppinee jos alkaa rikkomaan paikkoja tai riehua, niin pistävät sieltä ulos pakkaseen sen jälkeen nukkumaan ja antavat porttikieltoa päälle.