Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287646 Ilmoita asiaton viesti
Leonell
Participant

Yötyöläinen täältä taas huutelee.
Mietin vaan, että usein on kommenttia tullut (muuallakin kuin täällä), että Tuksun pitäisi töihin mennä. Ja tienesteillään velkansa ja korvaukset asianosaisille maksaa.
Kyllä. Joutaisi tuo maksamaan sen kaiken, mitä maksamatta on jättänyt ja korkojen kera.

Mutta kysymys kuuluu, että mihin tuo ihmisen irvikuva voitaisiin töihin sijoittaa? Ja tuolla osaamisella, mitä Tuksulla nyt on.

a) hoiva-avustajaksi?
– EI takuulla! Kuka haluaa moisen ihmisoletetun omia läheisiään hoitamaan? Niinno jos tarpeeksi jotakuta inhoaa, niin voisihan silloin naurattaa, kun Tuksu olisi tätä tyyppiä hoitamassa…

b) hyllyttäjäksi kauppaan?
– Heh, no, JOS Tuksu moiseen joutuisi, niin töitä se ei ainakaan tekisi, ja hävikki voisi olla mittavaa. En tarkoita nyt vain hajonneita tai muuten vahingoittuneita tuotteita, vaan mielessä kävi myös nuo Tuksun suosimat Dr. Oetkerin pakastepizzat – näppärähän se on ihan vahingossa väärinkäsittää iltapala mukaan. Ei se tahallista ollut.
Eiku olihan siitä se juttukin joskus muinoin, kun Tuksun ois pitänyt kauppaan töihin mennä. Moninaiset oli selitykset, miksi ei…

c) puistotyöntekijäksi kesällä/syksyllä, talvella käsilumityöntekijäksi?
– Keväällä/kesällä/syksyllä löytyisi muutakin pulsuseuraa näppärästi, niin ei siinä haravoinnit tai kukkien istuttelut (vaikka vähintään diplomifloristihortonomi Tuksu onkin) taida kiinnostaa. Ja talvella Tuksu pistäs vain tupakiksi ja odottas valmista.
Huomhuom! Vuodenvaihteessa oli se kuva näkösällä Tuksusta, jossa Tuksu röyhytteli tupakkia (tai mitä lie ollut, mutta näädät sen normitupakiksi silloin syynäsi), että kelvannee päihde kuin päihde – vaikka Tuksu on mainostanut, että tupakkaan ei koske (muut päihteet kelpaa mainiosti).

d) ….öh…

Listaa voi jatkaa, jos tahtoo… mutta sen tiedän, että en haluaisi Tuksua työkaverikseni. Onneksi ei ole sitä pelkoa, kun vaatii jopa university of applied sciences -tutkinnon. Lienee liian näädähkö Tuksulle.

Edit: Yhtään noista mainitsemastani ammatista en aliarvioi – itsekin olen jokaisessa ollut jossain vaiheessa työuraani (osassa ilman mitään koulutusta jo noin 20-30 vuotta sitten). Tärkeitä töitä ovat kaikki nuo.
Yritin vain miettiä, mitä töitä kouluttamaton (yo-maskeeraaja) voisi ehkä päästä tekemään.
Edes siivoojaksi (toimitilahuoltaja vai mikä se on nykyään?) ei pääse ilman koulutusta. Niin ja itse olen tehnyt myös noita siivoojan töitä. Ja minulla oli siellä tosi hyvä työporukka.
Voi hirvitys, jos Tuksun kaltainen myrkyttäjä tuohon hommaan se ”työkaveriksi” tulisi. Yhhyh!!
Siinä ei työstä tulisi mitään, kun tuollainen Tuksun kaltainen saastepommi, kulkisi sottaamassa kaiken!