Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287654 Ilmoita asiaton viesti
Kalapata
Participant

Leonell: tuossa voisi olla ideaa. Mutta kerranhan tätä taidepläjäystä tosiaan yritettiin,  ja Tuksu oli polttanut nahkansa ja väsynyt ja vaikka mitä, kun olisi pitänyt vähän esittää työntekijää, eikä televisioyhtiö saanut enää puheluihinkaan vastausta.

Tosi-tv ei ole hyvä, kun aikatauluja ei saa päättää itse, eikä sitäkään saa päättää,  että mitä kuvataan ja näytetään. Kerranhan oli tämä Koko Kansan Johanna-projekti, joka on ehkä ainut formaattimuoto, mihin päätähti voisi käydä, mutta sekin meni urputukseksi, kun ei näytetty hyviä kuvakulmia, kaikki ei ollut aina positiivista ja mokomat halusivat vielä kuvata esiintymisten ulkopuolellakin sopimuksen mukaisesti, jolloin käytiin käsiksi tv-kameraan.

Tämä tekniikka opittiin keikoilta, joissa kameroita ja puhelimia revittiin yleisöltä, kun he kuvasivat mokomat esitystä, jonka näkemisestä maksoivat. Julia auttoi siskoaan potkimalla ihmisiä naamaan. Toki tällä potkuesityksellä päästiin uran huipulle taas hetkeksi, nimittäin Poliisi-tv osallistui keikan kuvauksiin. ”Vuosi elämästäni”-dokkarissa Johanna nauroi niin iloisesti muistellessaan yhtä yleisön kimppuun käyntiään, kun turvamiehet joutuvat taltuttamaan esiintyjän.