Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287761 Ilmoita asiaton viesti
Minnili3
Participant

supetblonli

Participant

Sijoittaminen yrityksiin on aina riski. Tuksu on aiheuttanut osansa Marjan talousvaikeuksista lokkeilemalla ja maksattamalla yhtä sun toista. Eikä unohdeta sitä. että Tuksu tuhosi Jollaksen talon asuinkelvottomaan kuntoon. Siinä suli myyntihinnasta iso osa, kun talo jouduttiin myymään siinä kunnossa, missä oli.

Matami Tukiainen lokkeili siinä Albertin kadun sika-Mikan asunnossa 10 vuotta. Asunnon arvohan oli yli 400 tuhatta euroa pakkohuutokaupassa.

Kyseisen asunnon käypä vuokrataso olisi varmaan ollut varovaisesti arvioiden luokkaa 2000 euroa kun siitä vuokrasta on vähennetty vastikkeet. Kenties 3000 euroakin kun asunto olisi remontoitu kuntoon viimeisen päälle.

Äkkiseltään laskien Matamin lokkeilu asunnossa aiheutti sika-Mikalle noin 2000 euron menetykset kuussa 10 vuoden ajan. Tämä tekee 240 tuhatta euroa.

Voi todeta, että Matami on viimeisen päälle kallis akka. Veikkaisin että 10 vuodessa siihen Matamin lokkeiluun, asuntojen tuhoamiseen ja rahan pummaamiseen on mennyt puoli miljoonaa euroa kaikkineen muilta rahaa.

Sitä en tiedä onko lokkeilulla saavutettava rahamäärä vähenemässä kun Marja ja Markku Tukiainen lienee kupattu jo kuiviin ja Vellikin taitaa olla tipahtanut eläkkeensaajaksi palkkatyöstä.  Matami on kuitenkin samaa sarjaa kuin nigerialaiset auervaarat, jotka ei saalistaan päästä irti ennen kuin viimeinenkin euro on uhrilta kupattu omaan taskuun ja pikavipitkin laitettu uhri ottamaan tappiin saakka.