Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287796 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Tämä kommentti siihen aiempaan salaliitto kuvaan (kuvassa mies joka näyttää samalta kuin tuksu kevyessä päihdetilassaan), ”I don’t believe in conspiracy theories – I watch a lot of tv Im very informed.”

” Tähän voisi lisätä: “Katson THL ja YLE:n uutiset, sekä MTV 3, lisäksi vielä Iltalehden, Uusi Suomi ja muut propagandat” eli “en tietenkään usko salaliittoteorioihin sillä uutiset ja media kertoo minulle totuuden!””

Tahtoisin tietää millainen kanta muulla murattiperheellä on. Ainakin jassu otti rokotuksen, ja luulisi terveydeltään hauraan ishkänkin sen saaneen. Ja että lukeeko ne kaikki noita samoja huuhaa sivuja kuin possu.

Etis! Häpeän tietenkin työssäkäyntiäni, ja että perverssisti  pidän siitä että saan olla hyödyksi 😢. Tapaan päivisin myös pääsääntöisesti mukavia ihmisiä, ja työkaverini ovat mukavia tyyppejä joiden kanssa ollaan tekemisissä muutenkin. Ärsyttävää kun on työnkin tuomia ystäviä ja tuttuja! Inhottava on myös automaattisesti kuukausittain tilille kilahtava rahasumma, jolla on pakko ostella kaikenlaista mitä mieli tekee, vaatteita, tavaroita, ruokaa.  Tahtoisin niin paljon mieluummin kerjätä jokaisen lantin vaikka joltain kuvottavalta äijänkäppyrältä. Mieluiten makaisin päivät kotona peiton alla nukkuen ja heräisin vasta illalla riekkumaan yön epämääräisillä huuhaasivuilla, sammuakseni taas aamulla.