Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287828 Ilmoita asiaton viesti

Nirunaru, eiköhän se ole sanomattakin selvää, että kukin vastaa omistaan. Se, joka esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen, on siitä vastuussa sikäli mikäli kohde haluaa asiaa tutkittavan ja syyttäjä katsoo aiheelliseksi asiaa juoksuttaa oikeusportaikossa.

Julkisuuden henkilöihin kohdistuvaa kritiikkiä, joka on eri asia kuin valhe, ei yleensä nähdä solvauksena tai kunnianloukkauksena, mutta jos julkisuuden henkilö käyttää omia somekanaviaan virheellisen tiedon levittämiseen rangaistus voi olla kovempi, kuten Johannalla kävi Johannan syytettyä varsin eloisin sanoin Susanna Ingerttilää pahoinpitelystä, jota ei ollut tapahtunut.

Jos puhutaan törkeistä kunnianloukkauksista, niin enemmän olisin huolissani siitä, että Johanna nimittelee sosiaalisessa mediassa nimeltä mainiten ihmisiä pedofiiliksi, raiskaajaksi tai murhaajaksi, välillä jopa yllyttäen ihmisiä toimintaan, esimerkiksi vaatimalla seuraajiaan soittamaan poliisin pedofiiliksi väittämänsä miesystävän työpaikalle. Pedofiilinimittelystä huolimatta Johanna viettää lapsensa kanssa aikaa kyseisen miehen kanssa. Ehkä olisin siitäkin huolissani, mikäli uskoisin siitä sanaakaan. Syyttihän Johanna myös elämänsä suurta rakkautta, jota kaivataan tasaisin väliajoin, ties mistä, mm. seuraavin sanoin:

”KUINKA KEHTAAT???? OLET SAIRAS!!!!!!! Nokian Research Centerin työntekijä Ruoholahdessa, (suurimman rakkauden nimi poistettu) käytti alaikäisiä naisia. Huorien ostaminen on laitonta tässä maassa, samoin alaikäisiin sekaantuminen. Siksi en pelkää tämän kirjeen kirjoittamista. Johanna” (Dolls Diary 30.9.2010)”

Kyseisessä julkisessa kirjeessä Johanna siis syytti ex-avomiestään ja elämänsä suurinta rakkautta siskonsa (Julian) kanssa pelehtimisestä.

Montaa viikkoa ei ole siitäkään, kun Johanna antoi sosiaalisessa mediassa ymmärtää, että juuri edesmenneen pikkusiskonsa kuoleman olleen henkirikos, jonka takana olisi perheelle läheinen mieshenkilö, jonka toimia poliisi tutkii kuolemaan liittyen.

Lopuksi vielä, pilke silmäkulmassa 😉 Nirunaru, hei, keskustelupalstoilla on aina riekkumista, oli aihe mikä tahansa, mutta Johannaa ei voi rienata törkeästi tai vähemmän törkeästi, ellei sitten näe häntä jumalahahmona, sillä rienaaminen tarkoittaa jumalanpilkkaa.