Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287883 Ilmoita asiaton viesti

 ”Johanna nimittelee sosiaalisessa mediassa nimeltä mainiten ihmisiä pedofiiliksi, raiskaajaksi tai murhaajaksi, välillä jopa yllyttäen ihmisiä toimintaan, esimerkiksi vaatimalla seuraajiaan soittamaan poliisin pedofiiliksi väittämänsä miesystävän työpaikalle.”

(Laajasalon lähetti)

Totta. Sopii muistaa, että eronsa jälkeen Tuoksu haukkui säännöllisesti myös ex-miestään Artsia somessa. Hän väitti ex-miehensä olevan rikollinen ja syyllistynyt olemaan muka alaikäisten tyttöjen kanssa. Väitti Artsin olleen mukana myös jossain rikollisporukassa. Artsi löi Tuoksulle luun kurkkuun ja hän hankki Tuoksulle lähestymiskiellon. Tämä koski myös sosiaalista mediaa. Oikeus teki päätöksen Artsin hyväksi ja Tuoksun oli pakko lopettaa valheellinen herjaaminen. Tosin joskus Tuoksu jatkoi vihjailemalla esim. tähän tapaan: ”Eräät rikolliset Lapissa kulkevat vapaina kun minä olen joutumassa vankilaan.” Tällaisetkin vihjailut katosivat myöhemmin.

Mietin mikä syy Tuoksulla oli syyttää ruutanaa ja velliä juuri noilla samoilla, valheellisilla ilmaisuilla. Harva ihminen edes viitsii ajatella noin sairaita ajatuksia. Korkeintaan tuhahtaa suuttuneena jos sattuu lukemaan niistä uutisista. Esim. surulliset tapahtumat Oulussa pari vuotta sitten. En usko vellin olevan mikään rikollinen. Jos hän pitää japanilaisista piirroshahmoista ja on jopa opiskellut japania, niin kyseessä ei todellakaan ole rikos. Rikos on taas törkeä petos. Sellainen jossa Tuoksu saa jatkuvasti taloudellisia etuja mieheltä X, kun hän lupailee avioliittoa ja auvoista elämää. Silti hänellä oli pian Ruotsissa uusi miesystävä (jolla on kreikkalaiset sukujuuret) jonka kanssa tuli tehtailtua au-lapsiparka.

Huvittavinta oli, että Tuoksu laittoi aikoinaan nettiin vetoomuksen nimeltä: ”Johanna Tukiainen ei kuulu vankilaan.” Noin 100 eri henkilöä allekirjoitti vetoomuksen. Mukana myös Aku Ankka, Puppe Pupu jne. Hän ei saanut kokoon 50.000 – 100.000 nimeä.