Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287893 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

27 minuuttia sitten facessa Tuksu tuutin täydeltä:

ÄLÄ pelkää jotain virusta, tai jotain muuta tässä maailmassa tapahtuvaa juuri nyt!!! Älä pelkää äläkä luota mediaan mitä he sanovat, äläkä luota lääkäreihinkään, jos heitä ei pelasteta . Luota Herraan, joka on Jeesus Kristus, ei kenellekään muulle! Jumala ei ole antanut mitään muuta nimeä tässä maailmassa, jonka kautta voimme pelastua; VAIN JEESUS, ei mitään muuta! Unohda humanismi (jos olet hyvä ihminen, menet taivaaseen), unohda mormonit ja Jehovan todistajat jotka eivät petä Herrasta, unohda buddhismi, hindulismi (joga jne; he tulevat paholaisesta), unohda ateismi, joka aiheuttaa paholaisen suurin valhe on, ettei häntä ole olemassa. Unohda muslimit, sillä riippumatta siitä kuinka monta kertaa päivässä rukoilet Allahin puolesta; rukouksia ei kuulla, koska he rukoilevat paholaisen tietämättömyyttä. Unohda valehtelijat, jotka huijaavat sinua väärällä tiedolla. Raamatun mukaan: ′′ JOKAINEN ON RUOKA, JOS HÄN EI USKO JEESUKSEEN.” Eli olipa koulutuksesi mikä tahansa, älykkyysosamääräsi mikä tahansa, Raamatun mukaan oletkin, olet tyhmä, jos olet tyhmä, jos älykkyysosamääräsi on mikä tahansa; älykkyysosamääräsi on; Raamatun mukaan; olet tyhmä, jos et usko Jeesukseen Herranasi ja pelastajana.

Raamatun mukaan: ′′ Älä pelkää niitä, jotka voivat tappaa ruumiin. Sen sijaan pelkää niitä, jotka voivat viedä sekä ruumiisi että sielusi helvettiin.” MATHEW 10:28. MATTEUS 10:28 💯!!️!! ️

Tämä on hyvin tärkeä sanoma, jonka Herralta sain ja jota olen evankelioinut eteenpäin myös!!!! Älä pelkää virusta, älä pelkää mitä propagandaa media syöttää! Jeesus on ainoa vastaus! Jeesus on Tie, Totuus ja Elämä. Jumalan Pyhä Henki varoittaa “rokotteesta” Älä ota sitä ja jos olet jo ehtinyt ottamaan ekan; kadu ja käänny nyt!!!! Älä ota toista, eikä myöskään kolmatta, neljättä jne, kuten se tulee jatkumaan! Lue Raamattua ja rukoile! 🙏 Rukouksessa on VOIMA ja Herra kuulee jos rukoilet Häntä. MATTEUS 10:28: “Älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.” Vielä lisää suomeksi: MATTEUS 10:32-33: “Sentähden, jokaisen joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa.”
AAMEN!!!!! ✝️