Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287928 Ilmoita asiaton viesti
Minnili3
Participant

daria

Participant

”Jasmine oli siis tajuissaan noin parin minuutin ajan, jolloin hän EHTI katua ja huutaa Herran nimeä.”

 

Tuksu se jaksaa valehdella jopa kuolleesta siskostaan. Ei sentään sanonut Tuksulle ”Heippa”. En sano tätä ilkeyttäni, en vaan jaksa noita valheita.

Ehkä Matami voisi kirjoittaa kokonaisen kirjan Jasminen viimeisistä sanoista. Eli miten Jasmine ylisti sitä miten oli saanut elää ihanan elämän kun hänellä oli maailman ihanin ja kaunein esikoissisko, miten Jasmine vaati että hänen muistokseen Matamille pitää ostaa sitten mamma-muratin uudet Luputtimet ja Randy Fenollin häämekko ja sen lisäksi Matamille pitää myös hankkia Havaijilta oma asunto jotta voisi laukat ottaneeseen Emmaponiin tehdä taas lähempää tuttavuutta ja kustantaa Tallinnassa Matamille uusi tukkamajava.

Matamin lokkeilu on tainnut tulla maksamaan muille sellaiset puoli miljoonaa euroa kymmenessä vuodessa eli noin 50 tuhatta euroa vuotta kohti. Suuruusluokka on tämä. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää miten Matami aikoo jatkossa rahoittaa sitä lokkeiluaan. Vaikea nimittäin nähdä että kenelläkään hyväksikäytettävällä olisi enää moisia rahoja lokkeiluun ”sioittaa” vaan lokkeilulussa on edessä laihat vuodet.

Matamin huispauskeikkailukaan ei taida käydä enää edes viime vuosien malliin kaupaksi. Veikkaisin että alle viisi ”keikkaa” onnistuu koko vuodeksi myymään vaikka kuinka yrittää niitä kaupata. Eikä niillä keikoilla varmaan rahoiksi lyö kun matkoihin ja yöpymisiin ja syömisiin ”keikkamatkoilla” taitaa ne keikkapalkkiot mennä eikä edes riitäkkään niihin ne keikkapalkkiot.

Eiköhän Matamin tulevaisuus löydy sieltä Frälsningsarméns Härbärgerin avusta ja muista sosiaalipalveluista avainsanalla hemlösa ja lisämääreillä alkohol- och drogmissbruk sekä psykisk störning.