Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 269

#287929 Ilmoita asiaton viesti
Soopelsson
Participant

Loppuvuoden possulotto:

-Solnan kämppä menee alta, muuttoluputiinit laitetaan jalkaan, Velli tai muu vielä hengissä oleva nallekarhu kuskaa pakettiautolla nännilipaston ja monikanavaisen teeveen joka näyttää ruotsalaista tasokasta ohjelmaa Loviisaan.

-Solnan kämpän utgifter jää vanharouvaTukiaisen maksettavaksi, koska vaikka estraditaiteilija on ollut siellä kirjoilla, vuokran on maksanut joku muu = Depardiöö, joka on saanut sijaishuoltajana korvauksen lasu-sossuilta Ilen hoidosta.

-Estraditaiteilija purjehtii con Velli (joka tulee hakemaan trinsessan taas laivalla) to the idyllinen Loviisa, siirtää kirjansa Suomeen (eli Velli siirtää, koska Hujanna nukkuu tai dokaa tai somettaa yeshuaa ja kirousten tulvaa Solnan sossulasuille)  eikä saa keikkaa kuin korkeintaan toiselta udioottiblondilta eli Marys la favoritan muijalta (=odotamme pikkujoulukeikalle myös pinkkejä flamingouimarenkaita, joulukuusenkoristeilla tiätenki) .

-Taapero on lokakuussa (kahden viikon päästä on lokakuu, darling Johkinasu) vuoden vanha ja oikein hyvässä sijoitusiässä. Tuosta eteenpäin kaikki voi vielä rakentua positiivisesti ja lapsi saada tasapainoisen kodin ja elämän.

-Hujanna unohtaa tuotapikaa lapsen, koirat (myös Blöön, paitsi kännissä, jolloin muistetaan myös Turkkiin jääneet skootterin takakontista ostetut pennut, UDI ja Miami) kummatkin pastawayt siskot.

Syksy menee kirkuessa, räyhätessä, dokatessa ja nappuloita rouskutellessa kunnes haima pettää taas kerran / iskee edellisiä rankempi psykoosi > sairaalaan.

-Jouluna muistellaan Hawajia ja pinkkiä joulukuusta Vellilässä tai suljetulla. Ishkä on hoitolaitoksessa, Depardjuu ainoan järkevän lapsensa luona (poika) ja siinä se sitten olikin, ennustuksen loppu.

Very glamour indeed.