Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 272

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 272 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 272

#292177 Ilmoita asiaton viesti
Herne
Participant

Apteekkifarssi.

Oltiin liikenteessä ja päädyttiin Kotkaan. Siellä Tunkki halusi mennä Apteekkiin ja me mentiin. Istahdin tuolille odottamaan kun hän vuorollaan meni ostamaan reseptilääkkeitään. Lääkkeet tuli ja farmaseutti liimaili lappuja pakkauksiin/purkkeihin. Tuli maksun aika ja kävi ilmi että Tuksulla ei olekaan rahaa lunastaa lääkkeet.

Siitä sitten soittamaan Vellille ja rahaa vaadittiin,  Velli kieltäytyi ja huuto oli armoton, niitä puheluita soitettiin varmaan viisi kpl. Kuinka Velli kiristää Tunkkia ja kiusaa, miks ei voi laittaa kunnolla rahaa vaan kiusata laittamalla jotain kymppejä kerrallaan.

Apteekin henkilökuntaa kurkisteli sieltä sun täältä hyllyjen välistä ja farmaseutti vaikutti kärsivältä. Parinkymmenen minuutin mekkalan jälkeen menin kysyämään mikä on ongelma, vaikka tietysti tiesin, Velli ei laita rahaa et mä saan nää lääkkeet maksettua. Maksoin ne sitten jotta päästiin hedeviikkiin sieltä, alta 20e jotain.

Siitä sitten mentiin syömään ja sama sirkus pystyssä paitsi että nyt oli akku loppu ja ravintolan henkilökunta joutui välillä viemään puhelimen lataukseen. Aloin syömään omaa annostani ja tämä säätää siinä vieressä annos edessään. Aina kun sai puhelimeen taas vähän virtaa niin soitto Vellille, pakko saada ruokaa, meteli pystyssä. Noh maksoin sit omat sapuskat enkä tehnyt elettäkään maksaakseni hänen safkat.

Kuulkaas, ylläri pylläri, lopulta sielt, ilmeisesti siitä kuuluisasta meikkipyssykästä, löytyi kun löytyikin seteli millä maksaa hampurilaisateria. Tuksu kertoi että Velli on niin mustasukkainen eikä tykkää vissiin siitä kun Tunkki liikkuu muiden kanssa niin tästä johtuen tämä kieltäytyminen rahan antamisesta sillä kertaa.

Kotkassa Tunkilta tyttölauma innoissaan pyysi nimmaria Tunkilta ja kertoi että hän on ihan paras ja yksi tyttö oli erityisen innokas ihailija 🙂 Ei sillä eikä muillakaan reissuilla mitään pahaa taikka lainvastaista tapahtunut, oli vaan tällaista, kröhöm, persoonallisuuden reipasta esiintuloa.