Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 272

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 272 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 272

#292206 Ilmoita asiaton viesti
maapalvelun neiti.
Participant

Minä päädyin ihmettelemään sitä, miksi ihmeessä tuo olevinaan niin uskovainen ja harras kristitty jaksaa paasata omaa harhaista evankeliumiaan ja vääristelemiään uskonopetuksia. Huutaa yökaudet, vuodesta toiseen, hedvekin tulta, Jumalan kostoa ja tuomiota. Vastaus on täysin selvä: kova uskonkiihko antaa narsistille tyydytystä, kun muutakaan lähimmäisissä kateutta aiheuttavaa ei ole tarjota. Se paasaa olevansa parempi kuin muut. Se esittää olevansa moraalisempi kuin me muut. Se tekee tuota siksi, että esittää olevansa meidän yläpuolella.

Tuolla Tuksun rikostaustalla, hurjalla väkivallalla, juoppohulluuskohtauksilla, pillerien pyörittelyllä ja jatkuvalla valehtelulla, TUOLLAKO se muka on meidän tavishamraiden yläpuolella? Elämän minkään tason hallintaa ei ole, ei pyrkimystä ja halua muuhun kuin toisilta huijaamaan rahaa ja palvelua, tuollako sitä ollaan parempia kuin muut?

Sillä ei ole mitään muuta millä pelata parempaa, kuin huomionhakuinen naurettava pukeutuminen, tyhjänpäiväisellä krääsällä pröystäily, sekava vääristynyt uskontohuutaminen, itsensä paljastelu ja valehtelu. Saadaan ottaa hurjan monta kadulla vastaantulevaa jonoon, eikä sittenkään löydy Tuksn alapuolella olevaa.

Tuksu: mene ja tee parannus, äläkä enää syntiä tee. Pystytkö?