Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 272

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 272 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 272

#292455 Ilmoita asiaton viesti
Kyöpeli
Participant

Sen verran sanon, että minusta on pöljää sheimata ketään strippaamisesta tai sitä, jos on ollut monta seksikumppania. Tukiaisen kohdalla ymmärrän ärsytyksen, koska hän itse sheimaa muita, ja se on tekopyhää, mutta yleisemmin.

Siis jossain kaupungissa oli joku muija, joka ei ollut turhantarkka kumppaneista. No, kuinka monta miestä siellä oli, jotka myöskään eivät olleet turhantarkkoja? Miksi heistä ei puhuta samalla tavalla? ”Se eräskin ukko, jolle kelpasi kuka tahansa pubiruusu, koko kylä nauroi hänelle”? En ole myöskään ikinä kuullut kenestäkään miehestä, jonka pitkä deittihistoria olisi puheiden mukaan tehnyt hänestä jotenkin damaged goods noin niin kuin seurustelua ajatellen.

En hyväksy seksuaalimoraalia, joka ei ole kaikille sama. Ja vaikka se olisi samakin, on silti ankeaa tehdä panemisesta jotain pahetta. Tämä mikään katolinen sisäoppilaitos ole. Nautitaan elämästä! Toki turvaseksitaidot n hyvä olla, ja harkinnan mukaan voi testeissäkin käydä joskus, jos oikein villiksi menee yksityiselämän puolella.

Strippaaminen: Jälleen ymmärrän ärsytyksen tekopyhyydestä. Muutoin on minusta ihan hassu ajatus, että stripteasessa olisi jokin ongelma. Jos jotkut (yleensä miehet?) tykkäävät riisumista katsella, ja jotkut (yleensä naiset?) ovat halukkaita riisumaan sovittua korvausta vastaan, niin win-win. Varmaan myös tällaisessa tapauksessa usein riittää, kun nainen on kivannäköinen, eikä tarvitse olla mikään tankoakrobaatti.

Johanna on noissa Levin kuvissa vielä ihan sopusuhtaisen näköinen. Ylipaino on tullut myöhemmin – kuten monille. Varmaan moni katsojat ovat tykännyt. Ei tuon yököttelyssä minusta ole oikein järkeä. Jos Johannan saaga olisi pysynyt tuon lajin jutuissa – luodaan erotiikkahommista ura itselle ja laajennetaan sopivasti johonkin suuntaan, kun ikä alkaa painaa sen uran osalta – niin tämä olisi voinut olla ihan iloinen tarina. Traaginen/inhorealistinen siitä on tullut muista syistä.