Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 272

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 272 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 272

#292501 Ilmoita asiaton viesti
Kyöpeli
Participant

Pastori: Poplarimunaukkeleilla ja tavan strippareilla on semmoinen ratkaiseva ero, että strippareita mennään katsomaan omasta vapaasta tahdosta. Ukkelit säikyttelevät ihmisiä, jotka eivät itse ole tilannetta valinneet. Meillä nykyaikaisessa länsimaisessa demokratia-ajattelussa tuppaa olemaan suosiossa sellainen arvo, että seksuaalisiin tekoihin kuuluu molemminpuolinen suostumus.

Tällä perusteella munaukkeleiden touhuihin voisi paremminkin verrata Johannan tempausta spontaanisti riisuutua oliko-se-nyt laivan yökerhossa. Paitsi että ehkä kuitenkaan ei. Se tilanne ei luultavasti ole ollut pelottava kenellekään, kun taas itsensäpaljastajia moni pelkää. Turhaan, sillä eihän kyseisellä poikkeavuudella ole mitään tekemistä väkivaltaisuuden kanssa, mutta dynamiikka on mikä on. Tuksu puolestaan on todistettavasti joskus väkivaltainen – nähdäkseni ei juuri kuitenkaan täysin sivullisia kohtaan.

Sinänsä myöskään itsensäpaljastajia ei juuri ole pointtia sheimata. Kyse on fetissistä, jota he eivät pysty hillitsemään. Näkisikö tuon jonkinlaisena sairautena sitten? Ja lähinnä, nse sheimaus tuskin mitään hyödyttää. Itse tunnen lähinnä sääliä. Ei tuo voi olla kivaa. Itsellä on käynyt sellainen tuuri, että mitä fetissejä on, ne on toteutettavissa yhteisymmärryksessä toisen ihmisen kanssa tai pornon/mielikuvituksen turvin. Tuo olisi todella hanurista, jos halut sattuisivat kohdistumaan asiaan, jota ei todellakaan pitäisi tehdä. Kiinnijäämisen pelko, todennäköisesti syyllisyys, yrityksiä tukahduttaa koko mieliteko, siinä onnistumatta, koska seksuaaliset mielihalut ovat hemmetin vahvoja pirulaisia… Itsensäpaljastajien touhu nyt onneksi on MELKO harmitonta, vaikkei hyväksyttävää. Vielä kamalampaa olisi olla joku pedofiili.