Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#296475 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

Lovepanky.com kertoo, millaisia daameja miehen on syytä vältellä.

Maailmassa on monenlaisia naisia. On myös naistyyppejä, joita sitä oikeaa etsivän miehen kannattaa vältellä. Suhde heidän kanssaan kun on hankala – ellei jopa mahdoton. Tällaiset neitokaiset on siis syytä kiertää kaukaa!

1. Onnenonkija

Yhä löytyy naisia, jotka ovat ennen kaikkea miehen rahojen perässä. Hän ei välttämättä välitä herrasta pätkääkään, mutta on valmis tekemään mitä vain päästäkseen hänen lompakolleen. Tällaisella naisella on kallis maku, ja keskustelu hänen kanssaan pyörii rahan ympärillään. Hän ei ujostele lahjojen pyytämistä, ja saattaa myös vihjailla taloudellisiin ongelmiin herättääkseen miehessä ritarillisen pelastusvietin.

2. Draamakuningatar

Draamailija tekee pienimmistäkin asioista jättimäisen numeron, ja raivostuu näyttävästi jos ei saa tahtoaan lävitse. Hän voi myös luoda dramaattisia tilanteita, joista miehen on hänet pelastettava. Draamakuningattaren kanssa voi seurustella, jos itsekin rakastaa draamaa, mutta helppoa se ei taatusti ole.

3. Prinsessa

Prinsessallakin on kallis maku, mutta hän ei välttämättä ole miehen rahojen perässä. Hän haluaa hemmottelua ja palvontaa, ja loukkaantuu jos ei saa haluamaansa. Prinsessa on hemmoteltu, eikä häpeä sitä. Hän haluaa vain parasta.

4. Riippuvainen

Miksi tehdä mitään itse, kun voi pyytää miestä hoitamaan asian? Riippuvainen vetoaa sääliin ja hyvään sydämeen, ja olettaa toisen hoitavan kaiken. Jos kieltäydyt, alkaa hän valittaa ettet välitä hänestä riittävästi.

5. Valittaja

Hän jurputtaa aina ja kaikesta. Parisuhteeseen liittyvistä ja liittymättömistä asioista. Negatiivisuus on jatkuvaa, ja hän haluaa jakaa sen kanssasi – tai ottaa sinut sen kohteeksi.

6. Kameleontti

Tästä naisesta ei tiedä, onko hän lintu vai kala. Hänellä ei ole omaa persoonallisuutta, vaan hän on valmis teeskentelemään mitä vain jos kuvittelee sinun pitävän siitä. Hän on valmis mihin tahansa, mitä ehdotat. Mutta jos kysyt kameleontin omaa mielipidettä, ei hänellä sellaista ole.

7. Tukahduttaja

Hän hengittää jatkuvasti niskaasi, ja haluaa tietää mitä olet milläkin hetkellä tekemässä. Hän on takertuva ja omistuksenhaluinen. Hänen viesteihinsä on vastattava heti – muuten sinulle suututaan verisesti. Hänelle ei sanota ei.

Lähde: Lovepanky.com